Gaat Maxime Meiland Nikkie Plessen achterna?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van tv-sterretje naar modemagnaat? Nikkie Plessen heeft bewezen dat het kan. Maxime Meiland gaat het in ieder geval proberen! Nu het seizoen van Chateau Meiland afgelopen is kan Maxime, die vooral ervaring in de hotelbusiness heeft, zich vanaf nu volledig storten op haar eigen modemerk MONCIEL. Al maakte ze een paar weken geleden al een soort ‘valste start’…

MONCIEL, wat grof vertaald ‘mijn hemel’ betekent, is het eerste soloproject van Maxime Meiland. Onlangs werd bekend dat zij en haar familie terug naar Nederland zullen verhuizen omdat hun Chateau Meiland door het coronavirus niet meer rendabel was. In Nederland zullen Maxime Meiland en haar familie op een andere manier aan hun centen moeten komen. Gaan Maxime en haar ‘zelfontworpen’ jurkjes de financiële kar trekken?

Lees ook: Maxime Meiland in de laatste aflevering van Chateau Meiland

Maxime Meiland maakt valse start

Toen Maxime Meiland een paar weken geleden de eerste prototypes van haar toekomstige jurkjes aan haar volgers liet zien, viel het een aantal mensen op dat de jurkjes verdacht veel leken op goedkoop spul dat je voor een paar euro’s van AliExpress kan plukken. Maxime Meiland verklaarde dat ze sommige patronen zelf ontworpen heeft, maar dat er ook motiefjes zijn die uit de fabriek in China komen. Ondanks deze onhandige valse start, heeft Maxime haar modemerk nu dus alsnog kunnen lanceren.

Maxime Meiland is nu ook model

Omdat Maxime Meiland in deze lastige tijden geen extra kosten wil maken, staat ze zelf model voor haar kledingmerk MONCIEL. Dat doet ze helemaal niet verkeerd! We moesten op onderstaande foto’s echt twee keer kijken voor we doorhadden dat het Maxime was die zich in die vrolijke zomerjurkjes gehesen had.

Volgende stap: Nikkie Plessen

Wie een eigen modelabel start, kijkt natuurlijk jaloers naar Nikkie Plessen. De voormalig actrice en presentatrice heeft een eigen mode-imperium opgebouwd, en is nu multimiljonair. Toch voelt ze zich niet te groot om regelmatig haar eigen kleding op Instagram aan te prijzen. Wat dat betreft lijkt Maxime Meiland dus al een beetje op Nikkie Plessen. Nu die miljoenen nog…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.