Foto: Zwetende Emma Heesters puft uit in hoog opgetrokken broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaat met dit warme weer alsnog naar de sportschool. Daar werkt de knappe zangeres aan haar strakke . 

Knappe zangeres Emma Heesters werkt aan strak

De aantrekkelijke zangeres Emma Heesters heeft een heerlijk strak pakje aangetrokken. Ze moest even laten zien hoe goed ze was in sporten en dat doe je natuurlijk het beste in een heel erg strak pakje. Met de sportschool als decor laat Emma Heesters even goed zien waar ze van gemaakt is. Emma brengt graag haar tij door in de sportschool. Daar kan ze namelijk even alle frustraties van zich af gooien. En als ontzettend populair artiest met een druk schema, zal ze ongetwijfeld wat frustraties hebben. De knappe blondine kan tegelijkertijd ook nog eens aan haar geweldig figuur werken. Het is voor Emma Heesters dus absoluut een win-win situatie. De verleidelijke zangeres weet met haar foto in ieder geval haar fans weer een stukje blijer te maken.

Lees ook: Emma Heesters draagt doorzichtige badkleding op deze stoute foto’s

De ongelooflijk knappe Emma Heesters weet niet van ophouden

Met haar onwijs strakke pakje bewijst Emma Heesters maar weer hoe goed sporten voor je kan zijn. De aantrekkelijke blondine heeft namelijk haar ontzettend strakke lijf te danken aan haar vele uren in de sportschool. Toewijding en wilskracht blijken dus de basis te zijn voor het ongelooflijk strakke van de zangeres. Daarmee motiveert Emma Heesters gelijk anderen die graag iets aan zichzelf willen veranderen. Met haar heerlijke lijf en prachtige foto’s weet Emma Heesters haar volgers ook keer op keer weer te verbazen.

Lees ook: Brutale Emma Heesters likt aan flinke lolly in veelbesproken video
Gezonde Emma Heesters verplaatst zich met fiets op vakantie

De knappe blondine was onlangs op vakantie en haalde even de Nederlander in zichzelf naar boven. In plaats van zich te voet te verplaatsen, had Emma even een fietsje gehuurd om zichzelf van A naar B te brengen. En dat is natuurlijk gelijk een stuk sportiever. Emma Heesters houdt er wel van om zich een beetje in te spannen. Ze had al expres een outfit aangetrokken, waar ze goed in af kon koelen. Op die manier wist de aantrekkelijke blondine zich ook niet meteen helemaal te laten oververhitten door het fietstochtje. Het leverde in ieder geval een leuk vakantiekiekje op die Emma absoluut even met haar volgers moest delen op Instagram.
Emma Heesters is weer vol aan het werk

Het is wel duidelijk waar Emma Heesters al die training voor kan gebruiken. De aantrekkelijke blondine speelt namelijk weer de ene na de andere show. En daar moet ze natuurlijk wel de energie voor hebben om dat te kunnen doen. Zeker aangezien er veel dansen en springen nog bij komt voor de aantrekkelijke blondine. Die moet zich flink uitsloven op het podium voor haar trouwe fans. Dan kan je alle training van tevoren wel gebruiken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!