Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Danique Hosmar helemaal uitgeblust na sportsessie!

De knappe presentatrice Danique Hosmar staat bekend om haar grote commitment aan sporten. Ze deelt regelmatig kiekjes van haarzelf waar ze hard aan het werk is om in goede shape te blijven. Want zo’n prachtige komt niet zomaar uit de lucht vallen. In onderstaand kiekje heeft Danique weer een flinke inspannende sessie erop zitten. Haar mooie gezicht is namelijk helemaal onder gedrupt met zweet. Ondanks de harde fitnesssessie heeft de blondine nog nét een straaltje energie over om een verleidelijke selfie van haarzelf te maken. Ze mag dan wel onder gezweet zijn, maar de jongedame ziet er nog steeds weergaloos goed uit! Dat rode kleurtje in haar gezicht, staat de blondine eigenlijk super goed. Maar dan even haar ogen, ongelooflijk wat een prachtige parels ze heeft, en hoe mooi deze naar voren komen in het kiekje liggend op haar rug!

Lees ook: Video: Danique Hosmar kleedt zich uit aan het strand

Danique daagt volgers uit voor maand challenge

De beeldige influencer heeft iets super leuk bedacht voor haar volgers op Instagram. Danique heeft namelijk een heel eet- en sportschema met verschillende niveaus bedacht. De komende maand wordt Danique Hosmar jou gymmaatje als je de challenge wil aangaan. Ze gaat jou dan helpen om de beste versie van jezelf te worden voor aankomende zomer. Om het voor iedereen toegankelijk te maken, en afhankelijk hoe fanatiek je bent, heeft ze verschillende schema’s op papier gezet. Je kunt namelijk kiezen uit level 1, dat is voor de drukke mensen onder ons, level 2 & level 3, die zijn wat moeilijker. In bovenstaande post heeft ze alvast wat schema’s bedacht en aan haar volgers geïntroduceerd. Zo krijgen haar volgers een idee wat ze aankomende maand kunnen verwachten. Hier staan alle vaste regels, en er zal elke dag een extra challenge op haar Instagram-verhaal verschijnen! Voor de complete uitleg staat er een video op het YouTube-kanaal van Danique Hosmar.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

Danique laat een traan tijdens motivatie filmpje

Mochten de prachtige kiekjes van Danique Hosmar op Instagram nog niet genoeg motivatie bij je opbrengen dan maak je geen zorgen! Danique is naast Instagram ook heel actief op TikTok. Hier zie je in plaats van foto’s, allemaal leuke video’s van de prachtige blondine. Hieronder zie je één van die TikTok-filmpjes! In de video probeert ze duidelijk te maken dat als je mentaal helemaal op bent om dan je aan te zetten door te gaan sporten. En als je dingen aan het overdenken bent om je juist uit te zetten. Danique geeft allemaal handvatten hoe je dat kan doen. Want zelf heeft ze het ook niet altijd gemakkelijk. In het filmpje moet ze een traan laten. We moeten Danique veel respect nageven dat ze op jonge leeftijd al zo’n goed voorbeeld is voor heel vele mensen. En het feit dat deze knappe dame jou sportmaatje voor de hele maand wordt zonder dat het wat kost, dat is iets wat je niet meer snel gaat meemaken. Dus pak je kans!

 

@daniquehosmarI love this edit &lt3 Follow my IG for more motivation 🙂♬ origineel geluid – Danique Hosmar

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!