Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Danique Hosmar zet haar achterkant flink in het zonnetje

De beeldschone Danique Hosmar is even lekker op vakantie in Spanje. Ze is in het prachtige dorpje Nazaret. In het dorp ligt het super mooie museum Lagomar, waar Danique een bezoekje aan heeft gebracht. Bij het museum is Danique helemaal in haar element, en voelt zich nét een prinses met die prachtige omgeving om haar heen. In het eerste kiekje zet ze haar mooie vormen flink in het zonnetje. Ze draagt een super kort en strak rokje helemaal in het teken van de zomer. Door die zomerse kleuren, komt het mooie bruine tintje van de blondine erg goed naar voren! Haar volgers reageren allemaal super positief, sommigen zijn zelfs erg jaloers! Pas bij de een-na-laatste foto zien we een modieus kiekje waar Danique zelf helemaal opstaat. En wat dan meteen opvalt is dat ze een ongelooflijk goed gevormd lijf heeft. Het lichtblauwe broekje en minitopje dat Danique aanheeft, zorgen ervoor dat haar rondingen echt perfect tot hun recht komen!

Lees ook: Video: Danique Hosmar kleedt zich uit aan het strand

Danique Hosmar neemt diep inkijkje met duikbril

De knappe blondine Danique Hosmar is in een heerlijk tropisch paradijs. In Spanje zijn de zomerse temperaturen al aangebroken. Op onderstaand TikTok-filmpje zie je Danique daar volop van genieten. Natuurlijk gaat Danique niet op vakantie in een normale outfit. Daar kiest ze een pakje bij dat perfect aansluit op de temperatuur van haar bestemming. Daardoor zie je Danique ook in haar meest uitdagende pakjes. In de video hieronder heeft ze een pakje uitgekozen wat zorgt voor de nodige inkijk. Omdat de jongedame moeilijk stil kan zitten, heeft ze haar duikbril opgezet en gaat ze schelpjes zoeken. Maar voordat ze daar aan begint, trekt Danique nog even allemaal leuke gezichtjes want de blondine weet dat ze haar volgers kan verleiden met haar uitzonderlijk mooi gezicht!

@daniquehosmar

Schelpjes zoeken 🌞🐚🤿

♬ could you be loveddd – sophi

Danique Hosmar is een échte fitness goeroe, zelfs op vakantie!

Danique Hosmar is elke dag erg actief bezig om te zorgen dat ze topfit is en blijft. Het vergt de nodige discipline om zo in shape te blijven zoals de blondine er uitziet. Zelfs nu ze op vakantie is, werkt ze enorm hard om goed te blijven bewegen. Bij haar Instagram-post meldt Danique dat ze elke dag, sinds dat ze gearriveerd is, 15.000 stappen heeft gelopen. De jongedame houdt dus niet van stilzitten, ook niet als op vakantie is. De meeste mensen van 20 jaar oud die voor een zonnige vakantie kiezen, liggen de het overgrote deel van de dag lekker op het strand, met de voetjes in het zand en een alcoholische versnapering in hun hand! En als de avond is aangebroken dan gaan ze helemaal los met de vriendengroep, wordt de drank op tafel gezet en gaan ze tot in de vroege ochtend op stap. Dit past helemaal niet in het gezonde levensstijl plaatje van de knappe blondine, en hier houdt Danique zich ook ontzettend netjes aan. Dit zorgt er wel voor dat Danique werkelijk weergaloos uit blijft zien, wat wel even dikke respect verdiend.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?