Foto: Zwaar teleurgestelde Bridget Maasland ramt frustraties van zich af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland kreeg een flinke domper te verwerken, dus liet ze meteen haar vuisten spreken!

Bridget Maasland had onlangs net als duizenden andere rock ’n roll-fans niet zo’n leuke dag. De blondine brengt verslag uit op Instagram door middel van video’s en foto’s. Ze dachten lekker met een groep vrienden en familie naar het concert van The Rolling Stones te gaan, maar kwam er eenmaal in het stadion achter dat het feest niet doorging! Bridget had de ochtend erna nog steeds last van opgekropte frustratie, dus ging ze op pad om die eruit te rammen. Pas dus op: agressieve beelden!

Bridget Maasland zwaar teleurgesteld na Rolling Stones

Onlangs zou Bridget Maasland lekker met het hele gezinnetje naar The Rolling Stones gaan, in de Amsterdam Arena. De blondine keek er ontzettend naar uit, om gezellig met het gezin naar zo’n groot concert te gaan. Uiteindelijk ging ze wel, maar was er helemaal geen concert! De wereldberoemde zanger Mick Jagger was namelijk nét voor het optreden positief getest op corona, op 78 jaar oude leeftijd. Iedereen was in zware teleurstelling, zo ook Bridget en haar gezin. Tòch wist de presentatrice er nog om te kunnen lachen en plaatst ze zo een lacherige foto via Instagram; “Ken je die mop, van ‘t hele gezin die nog één keer naar hun jeugdidolen gaan kijken samen met hun kinderen die met de muziek van ‘The Stones’ zijn grootgebracht, die gingen niet, omdat de zanger vlak voor het concert positief werd getest op corona op zijn 78ste“. Bridget kan er in ieder geval goed om lachen, aan de foto te zien. Maar hoe lost Bridget haar frustratie op?

Lees ook: Foto: Bridget Maasland laat zich bevriezen voor ideaal lichaam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland slaat alle frustratie eruit na concert

Dat Bridget Maasland de volgende ochtend nog wat frustratie en woede in zich had zitten, mag duidelijk zijn. Al helemaal na deze video’s. De blondine plaatst namelijk via Instagram een paar agressieve beelden. Op deze beelden is namelijk te zien hoe de blonde presentatrice alle frustratie en woede eruit slaat, door middel van een boksles. Ze deelt agressieve kiekjes van hoe ze aan het meppen is, en van tevoren nog even een stoere intimiderende foto van haar outfit. De blondine voelt zich een echte Mike Tyson. En na de video gezien te hebben, lijkt ze ook nog echt op Mike Tyson. Want deze blondine kan meppen, dus pas op. Met ‘Dancing Queen’ op de achtergrond is Bridget helemaal klaar om iemand finaal in mekaar te meppen. Tenminste, na het zien van deze beelden is dat het meest waarschijnlijke dat in je op komt. In ieder geval weten haar volgers nu dat je niet zomaar met sollen met deze presentatrice. Vooral niet na een concert van The Rolling Stones..

Lees ook: Foto: Beeldschone Bridget Maasland schudt haren los

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!