Foto: Zwaar teleurgestelde Bridget Maasland ramt frustraties van zich af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland kreeg een flinke domper te verwerken, dus liet ze meteen haar vuisten spreken!

Bridget Maasland had onlangs net als duizenden andere rock ’n roll-fans niet zo’n leuke dag. De blondine brengt verslag uit op Instagram door middel van video’s en foto’s. Ze dachten lekker met een groep vrienden en familie naar het concert van The Rolling Stones te gaan, maar kwam er eenmaal in het stadion achter dat het feest niet doorging! Bridget had de ochtend erna nog steeds last van opgekropte frustratie, dus ging ze op pad om die eruit te rammen. Pas dus op: agressieve beelden!

Bridget Maasland zwaar teleurgesteld na Rolling Stones

Onlangs zou Bridget Maasland lekker met het hele gezinnetje naar The Rolling Stones gaan, in de Amsterdam Arena. De blondine keek er ontzettend naar uit, om gezellig met het gezin naar zo’n groot concert te gaan. Uiteindelijk ging ze wel, maar was er helemaal geen concert! De wereldberoemde zanger Mick Jagger was namelijk nét voor het optreden positief getest op corona, op 78 jaar oude leeftijd. Iedereen was in zware teleurstelling, zo ook Bridget en haar gezin. Tòch wist de presentatrice er nog om te kunnen lachen en plaatst ze zo een lacherige foto via Instagram; “Ken je die mop, van ‘t hele gezin die nog één keer naar hun jeugdidolen gaan kijken samen met hun kinderen die met de muziek van ‘The Stones’ zijn grootgebracht, die gingen niet, omdat de zanger vlak voor het concert positief werd getest op corona op zijn 78ste“. Bridget kan er in ieder geval goed om lachen, aan de foto te zien. Maar hoe lost Bridget haar frustratie op?

Lees ook: Foto: Bridget Maasland laat zich bevriezen voor ideaal

Bridget Maasland slaat alle frustratie eruit na concert

Dat Bridget Maasland de volgende ochtend nog wat frustratie en woede in zich had zitten, mag duidelijk zijn. Al helemaal na deze video’s. De blondine plaatst namelijk via Instagram een paar agressieve beelden. Op deze beelden is namelijk te zien hoe de blonde presentatrice alle frustratie en woede eruit slaat, door middel van een boksles. Ze deelt agressieve kiekjes van hoe ze aan het meppen is, en van tevoren nog even een stoere intimiderende foto van haar outfit. De blondine voelt zich een echte Mike Tyson. En na de video gezien te hebben, lijkt ze ook nog echt op Mike Tyson. Want deze blondine kan meppen, dus pas op. Met ‘Dancing Queen’ op de achtergrond is Bridget helemaal klaar om iemand finaal in mekaar te meppen. Tenminste, na het zien van deze beelden is dat het meest waarschijnlijke dat in je op komt. In ieder geval weten haar volgers nu dat je niet zomaar met sollen met deze presentatrice. Vooral niet na een concert van The Rolling Stones..

Lees ook: Foto: Beeldschone Bridget Maasland schudt haren los

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...