Foto: Beeldschone Bridget Maasland schudt haren los

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland geeft online advies aan al haar volgers. Voor het weekend moet je altijd even iets speciaals doen met je huid, haren en glimlach. Dan kan je stralend het weekend in. Wat bedoelt de blondine precies?

Bridget Maasland laat zichzelf maar al te graag zien online op haar social media. Ze inspireert, confronteert, shockeert en beweegt menig volger. Wederom heeft ze een leuke strategie bedacht om het weekend goed in te gaan. Het blonde model en presentatrice wil eerst dat jij je lange of korte haren los gooit en daarna richting de zonnebank gaat. Vervolgens kan je bruin en stralend het weekend in. Heeft Bridget dan eindelijk de ultieme route naar geluk ontdekt en moet iedereen die dit ook wil naar haar luisteren? Ze ziet er erg vrolijk en bovendien erg goed uit. Dit ondanks dat ze niet meer de jongste is. Het is en blijft gelukkig maar advies, volgens de blondine. Bovenal hoopt ze dat iedereen gewoon een goed weekend heeft.

Bruine Bridget deelt geheim

Het geheim voor haar goede looks ligt nu op straat. Het model kon niet langer verbergen dat frequent de zonnebank bezoeken zowel gezond is. Bovendien draagt dit voor een groot deel bij aan haar maar al te leuke uitstraling. En dat is weer erg handig voor het aantrekken van volgers. Inmiddels heeft ze al vele fans online en iedereen lijkt helemaal weg van de blondine. Maar toch werd onlangs ook bekend dat niet iedereen die reageert onder haar foto’s fan is van Bridget.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget klaar met enkele volgers

Bridget Maasland, nu alweer 47, ontvangt helaas nog geregeld wat minder prettige opmerkingen online. Dit is helaas het probleem met social media. Jij kan als BN’er posten, maar iedereen kan ook comments plaatsen onder je foto’s. En men mag van alles zeggen. Sommige opmerkingen zijn wel erg naar, vindt Bridget. Terwijl zij wel altijd blij reageert. Ze snapt de haat ook niet. Gelukkig kan ze de vervelende berichten gemakkelijk naast zich neerleggen, deze positieve presentatrice.

Bridget klaar voor weekend

Hopelijk volgt er nu enkel positieve feedback onder haar adviserende post met de leuke foto. Ze bedoelt het allemaal alleen maar goed en wil juist mensen helpen. Ook helpt ze maar al te vaak dieren tijdens haar dierenactiviste en bij RTL op tv deelt ze ook vaak zat wijze raad. Even een lekker lui weekend heeft ze dus wel verdiend. Of gaat ze toch nog erg veel ondernemen? De energieke Bridget staat in ieder geval niet erg vaak stil.

Presentatrice toe aan rust?

Of ze zelf een rustig of juist een erg druk weekend tegemoet gaat is niet duidelijk. De ondernemende presentatrice heeft twee daagjes vrij, maar vult dit vast op met allerlei activiteiten. Zo heeft ze haar kinderen waar ze voor moet zorgen en het huis zal vast ook nog schoongemaakt moeten worden. Ze hoeft in ieder geval niet meer Instagram volgers aan te trekken of naar de zonnebank te gaan. Dit heeft ze al afgestreept van haar to-do list. Misschien kan ze het een weekendje juist rustig aan doen en volgende week weer met energie aan het werk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.