Foto: Bridget Maasland laat zich bevriezen voor ideaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland heeft een hele gezonde levensstijl. Toch gaan de hardnekkige laatste vetjes maar niet weg. Elke keer gaat Bridget weer een stapje verder om haar ideaalbeeld te krijgen. Nu gaat de blondine zelfs zover dat ze haar buik laat bevriezen!

Eén van de eindeloze dingen onder beroemde mensen is toch wel het ideaalbeeld die ze allemaal hopeloos proberen na te streven. Een spuitje hier of een operatie daar; niks is te gek om er maar goed uit te zien. Onze knappe Bridget Maasland heeft zulke dingen helemaal niet nodig maar toch is ze er enorm gevoelig voor. Gelukkig schaamt Bridget zich niet om te vertellen dat ze af en toe wel eens wat in laat om er wat jonger en strakker uit te zien. Natuurlijk kan je in je gezicht behoorlijk veel laten verbouwen maar voor een strak moet toch hard gewerkt worden. Of misschien toch niet..?

Bridget Maasland laat vet bevriezen

De knappe Bridget Maasland heeft al wel eens vaker laten merken dat ze best onzeker kan zijn. Al kan de presentatrice op tv nog zo hard overkomen, er is écht een zachte kant. Blijkbaar is één van Bridget haar onzekerheden haar buikvet. Natuurlijk leeft Bridget de laatste tijd extreem gezond door helemaal geen alcohol meer te drinken en veel te sporten. Daarbij eet de blondine ook nog eens heel gezond, maar toch wil het buikvet maar niet weg. Waarschijnlijk was Bridget al behoorlijk radeloos totdat een nieuwe kans op haar pad kwam. Er bestaan namelijk klinieken in Nederland die je vet bevriezen. Hierbij plaatsen ze een heel groot apparaat op de lichaamsdelen waar je het vet van wil laten verwijderen. Vervolgens zuigt het apparaat de huid een beetje op en gaat het extreem hard koelen. Zo laat Bridget weten dat het apparaat op haar buik wel -9 graden was. Bridget zit er niet heel vrolijk bij in haar badjas dus het zal wel een koude ervaring zijn geweest. Volgens Bridget zie je al na drie behandelingen resultaat dus misschien deelt ze binnenkort wel een after foto. Het ziet er wel naar uit dat het een samenwerking is dus Bridget krijgt de behandelingen waarschijnlijk gratis.

Lees ook: Bridget Maasland laat volgers watertanden met deze zomerse foto

Bridget Maasland heeft veel jongere vriendin

Naast dat Bridget Maasland enorm druk is met haar uiterlijk en gezonde levensstijl heeft ze ook nog wel tijd voor wat ontspanning. Bridget spendeert haar vrije tijd graag met haar zoontje of vrienden en vriendinnen. Nu plaatste Bridget ineens een hele reeks foto’s van zichzelf met een andere knappe blondine. Deze dame is nog nooit eerder verschenen op het account, maar Bridget heeft ontzettend lovende woorden over haar vriendin Daantje. Zo schrijft Bridget ter ere van haar verjaardag: ”Zo blij dat ik jou en je (familie) heb leren kennen. Je bent een prachtig mens met je hart op de juiste plek, je bent slim, mooi en bovenal heel lief. ”. Een hele liefdesverklaring dus, maar één ding valt nogal op. Want deze dame is echt een heel stuk jonger dan Bridget. Dus wie is het nou eigenlijk? Een oplettende volger is ook heel nieuwsgierig wie deze vrouw is en Bridget reageert dat Daantje een lieve vriendin van haar is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!