Foto: Zwaar opgemaakte Boerin Annemiek Koekoek tuit lipjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek vond misschien geen liefde in BZV, maar ze geeft niet op. Vandaar dat ze altijd van die mooie foto’s plaatst, op zoek naar een knappe boer. 

Annemiek Koekoek, die beter bekend staat als boerin Annemiek, is een van de weinige boerinnen die mee deed aan Boer Zoekt VrouwHelaas leverde het Annemiek geen leuke boer op. Maar dat was ook niet zo erg. Ze vermaakt zich ondertussen prima met haar werk op het land en tussen haar koeien, maar ook mag ze aanschuiven bij podcasts, programma’s en is ze druk in de weer met haar Instagram en af en toe met modellenwerk. Deze boerin heeft het er maar druk mee. Zou Annemiek nog wel tijd hebben voor een man in haar leven. Ze is in ieder geval nooit gestopt met zoeken.

Lees ook: Boerin Annemiek Koekoek confronteert volgers met deze smakelijke foto

Annemiek laat zich helemaal mooi maken

In haar zoektocht naar een nieuwe man is er natuurlijk één ding heel belangrijk en dat is dat Annemiek er altijd op haar best uit moet zien. Want wat gebeurt er als Annemiek even het dorp in moet om iets te halen en ze loopt een prachtige jongen tegen het lijf? Dan moet ze er wel op haar best uit zien, want dan is die jongen meteen in één opslag verliefd op de knappe boerin. Dus besluit Annemiek om zich even onder handen te laten nemen. Bij haar buurvrouw neemt ze even een schoonheidsbehandeling en even later komt Annemiek, met getuite lipjes, naar buiten, klaar om alle mannen van Nederland te omarmen.

Annemiek is steeds vaker terug te zien als model

Voor Annemiek begon het ooit met de Boerinnenkalender. Daarna kwam haar deelname in Boer zoekt Vrouw. Sindsdien kennen mensen haar en is ze een soort boegbeeld voor boerinnen in Nederland. Daarom wordt ze ook zo veel gevraagd voor interviews en fotosessies. Annemiek is een prachtige vrouw met een interessant beroep, een grote volgersgroep en een sterke mening. Iedereen wil wat van Annemiek. Als model klust ze in ieder geval het afgelopen jaar veel bij. En dat levert natuurlijk de meest mooie plaatjes op.
Boerin Annemiek is wel te paaien voor een avontuurtje

Toch is boerin Annemiek anders dan de andere boerinnen van Nederland. Ze is namelijk iets meer avontuurlijk ingesteld. Zo had ze in Dubai een heuse woestijn fotoshoot. Dat zie je de meeste, of ja, eigenlijk alle andere boerinnen van Nederland, niet doen. Dat maakt Annemiek ook zo leuk, ze houdt van avontuur. Natuurlijk moet er gewerkt worden en de boerderij en haar koeien betekenen alles voor haar. Maar daarnaast is er nog genoeg ruimte om een beetje plezier te hebben en leuke en avontuurlijke dingen te ondernemen. Annemiek heeft altijd wel zin in een leuke of bijzondere ervaring. Het stopt voor haar waarschijnlijk ook niet bij de woestijn in Dubai. Annemiek gaat nog veel meer mooie dingen tegemoet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!