Boerin Annemiek Koekoek confronteert volgers met deze smakelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek heeft een harde boodschap voor haar volgers. Met een mooie foto maakt ze duidelijk waar ze zich op dit moment zorgen om maakt…

Annemiek Koekoek heeft een drukbezochte Instagram pagina. Hier deelt ze nieuwe avonturen op de boerderij, updates over haar leven in de media en natuurlijk ook leuke foto’s. De boerin, die soms ook model speelt, gooit het deze keer echter over een andere boeg. Ze neemt het op voor zichzelf en voor haar eigen bestaan als boerin…

Annemiek Koekoek zorgt voor smakelijke hapjes

De boerin trekt ook de broek aan van boerenactivist en tegelijkertijd die van mensen-mens. Annemiek geeft veel om haar medemens. Niet alleen die in Nederland. Zelfs al ben je te vinden aan de andere kant van de wereld, dan staat ze ook voor je klaar met haar smakelijke producten, vers van het land! Dat we in Nederland iets meer produceren dan we in ons eigen land nodig hebben is voor Annemiek dus ook absoluut geen reden om haar productie terug te schroeven, zoals veel milieubewuste politici dat graag zouden zien. Annemiek is namelijk de wereld rondgereisd, en heeft gezien dat ze lang niet overal even veel mazzel hebben met hun grond als wij Nederlanders. Daarom blijft ze voor anderen én voor haar eigen bestaan graag doorwerken tot ze erbij neervalt.

Annemiek Koekoek in Dubai

Ze hoort het de laatste tijd steeds vaker: “we moeten gewoon stoppen met export van voedsel. Veel beter voor stikstof en het milieu!” Annemiek Koekoek, expert op het gebied van het boerenleven, weet dat haar baan bijdraagt aan de stikstofuitstoot, maar wil niks weten van een vermindering. Na haar tijd in Dubai kwam ze tot de conclusie dat zo’n droog land extreme voedseltekorten gaat krijgen als landen als Nederland ineens stoppen met produceren en exporteren. Een akkertje bouwen in de woestijn is namelijk onmogelijk: “wat gaan deze mensen eten als wij niet meer exporteren?”

Annemiek doet waar ze goed in is

Voorlopig lijkt de foto boekdelen te spreken: Annemiek gaan we in een hele nieuwe rol zien. Niet alleen boerin, maar ook wereldverbeteraar. Met haar foto’s maakt ze haar volgers bijna dagelijks heel blij, maar met haar boerderij wil ze dus ook de wereldhonger voorkomen. Haar land is vruchtbaar, en haar uiers in de stal zitten bomvol melk. Zonde als ze die allemaal weg zou moeten doen, toch? Het lijkt ons dus niet meer dan logisch als we Boerin Annemiek Koekoek gewoon lekker haar gang laten gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?