Foto: Zomerse Maxime Meiland poseert in kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland deelde onlangs een wel heel kiekje via Instagram. De blondine is alvast goed gekleed tegen het warme weer.

Maxime Meiland is lekker actief op Instagram! De blondine houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van de leukste kiekjes, en heeft hiermee dan ook ruim 5 ton volgers. Maxime is sinds Chateau Meiland flink in bekendheid gestegen, wat natuurlijk geldt voor de hele familie Meiland. Nu plaatst de blondine alleen een wel heel spannend kiekje.

Maxime Meiland is klaar voor de zomer met deze outfit

Onlangs deelde Maxime Meiland dus een opvallende foto via Instagram. Dat Maxime houdt van foto’s van zichzelf plaatsen, en veel actief zijn op Instagram, mag duidelijk zijn. Maar met dit kiekje laat Maxime een andere kant van zichzelf zien. Althans, een mooie kant. Een warme kant, want met deze outfit stap je niet de winter in! Maxime deelt dus een mooie foto, waarin ze haar outfit laat zien aan d’r volgers. Met een wit shirtje, en een kort rood broekje stapt Maxime zo de zomer in. Met een zwoele wegkijk showt ze de outfit; “Helemaal happy met deze kleding van @esprit! Lekker zomers en kleurrijk“. Op de foto lijkt het ook vrij warm, aangezien de blondine het zonnetje op d’r bol heeft op de foto.

Lees ook: Maxime Meiland deelt heerlijke foto na onverwachte aankondiging

Maxime Meiland deelt zomerse foto in luchtig jurkje

Onlangs deelde Maxime Meiland een wel heel opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de blondine poseerde in een nogal luchtige outfit. Ze had namelijk een knalgele jurk aan. In de gele jurk poseert de blondine vol trots. Hij is wel een beetje luchtig, want de jurk is niet dik. In ieder geval is Maxime hiermee helemaal klaar voor de zomer, en dat weet ze zelf ook: “Summerproof“. Duidelijk is dat dit niet de eerste keer is dat Maxime poseert of model staat. Je kan zien dat de blondine al wat ervaring heeft in model staan voor verschillende dingen, want het lijkt alsof ze dit dagelijks doet. En ze ziet er natuurlijk ook gewoon prachtig uit. En al helemaal in deze jurk.

Maxime Meiland poseert als Brigitte Bardot

Maxime Meiland deelde onlangs via Instagram twee opvallende foto’s. Op deze foto’s was wederom een keer te zien hoe Maxime poseerde voor de camera. Maxime is dus niet alleen reality-ster, maar ook gewoon een echt model! Ook vergelijkt Maxime zichzelf hier met een echt supermodel, namelijk Brigitte Bardot: Oud fotomodel, actrice en zangeres, ook wel de franse Marylin Monroe genoemd. Dus Maxime vergelijkt zichzelf met niet zomaar iemand! In ieder geval lijkt ze wel erg op Brigitte op deze foto’s. Maar of ze ook hetzelfde uiterlijk, dezelfde bekendheid heeft en model-skills, valt nog in twijfel te trekken. In ieder geval doet Maxime ontzettend haar best om uit te groeien tot de nieuwe Brigitte Bardot.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!