Maxime Meiland deelt heerlijke foto na onverwachte aankondiging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chateau Meiland keert terug op televisie! Maxime Meiland viert dit met een wel heel verleidelijke foto via Instagram.

Chateau Meiland is binnenkort weer te zien op televisie! Het razend populaire programma met Martien Meiland in de hoofdrol keert weer terug, zo kondigt het magazine Linda aan via Instagram. Maxime Meiland is dus ook weer te zien binnenkort, alleen nog maar meer redenen om het nieuwe seizoen te gaan kijken. Om deze terugkeer te vieren, deelt Maxime een wel heel verleidelijke foto via Instagram. Al haar mannelijke volgers staan versteld van dit wel erg spannende kiekje van de blondine. Maxime weet goed reclame te maken voor het nieuwe programma, en al haar volgers voor haar te winnen, door middel van deze foto..

Maxime Meiland verleidt volgers met heerlijke foto

Maxime Meiland is zelf ook heel blij dat haar razend populaire programma weer terugkeert, en dat laat ze dan ook graag weten. De blondine deelt via Instagram een mooie foto waarmee ze veel van haar volgers verleidt. Met een stralende glimlach kijkt de blondine de camera in. Ze is opgemaakt, heeft een mooi vestje aangetrokken en haar haren gedaan. Ze plaatst alleen de foto, en zet niks eronder. Maxime houdt het lekker mysterieus. In ieder geval straalt ze helemaal. Zou het komen door de terugkeer van Chateau Meiland?

De terugkeer van Maxime krijgt gemixte reacties

Deze terugkeer werd aangekondigd via het Instagram account van het tijdschrift Linda. “Wat goééééd: er komt na de zomer een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Het is nog niet bekend wanneer het precies wordt uitgezonden“. En aan de reacties te zien, is iedereen razend enthousiast over deze terugkeer. “Yess yess, altijd heerlijke tv. Love these people“, “Heerlijkkk gezellig“. Tòch zullen er altijd mensen blijven die hun negatieve commentaar klaar hebben liggen; “Daar zit toch niemand meer op te wachten?“, “Vreselijk“.

Lees ook: Wow: Maxime Meiland volledig onherkenbaar op haar mooiste foto ooit

Maxime Meiland poseert als bekende zangeres

Maxime Meiland deelde onlangs een heel opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe Maxime poseerde als niemand minder dan Madonna. Althans, onder de foto zet Maxime als bijschrift; “Hi Madonna“. Probeerde ze hier eruit te zien als Madonna? Dan is dat in ieder geval aardig gelukt, want met deze look lijkt ze aardig op de zangeres. Maxime draagt een mooi hoedje, extreem rode lippenstift en een open jasje met weinig eronder. Typisch op z’n Madonna’s. Maxime ziet er alleen wel wat beter uit dan Madonna, die inmiddels vrij oud is geworden.

Maxime is een verleidster

Het lijkt erop dat Maxime ervan houdt om haar mannelijke volgers goed te verleiden met de foto’s die ze online zet, want ze zijn allemaal wel . Maxime is er niet vies van om hier en daar wat kiekjes te delen, en de mannen zullen het vast en zeker ook niet erg vinden. Maxime is tenslotte ook een hele mooie verschijning.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...