Maxime Meiland deelt heerlijke foto na onverwachte aankondiging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chateau Meiland keert terug op televisie! Maxime Meiland viert dit met een wel heel verleidelijke foto via Instagram.

Chateau Meiland is binnenkort weer te zien op televisie! Het razend populaire programma met Martien Meiland in de hoofdrol keert weer terug, zo kondigt het magazine Linda aan via Instagram. Maxime Meiland is dus ook weer te zien binnenkort, alleen nog maar meer redenen om het nieuwe seizoen te gaan kijken. Om deze terugkeer te vieren, deelt Maxime een wel heel verleidelijke foto via Instagram. Al haar mannelijke volgers staan versteld van dit wel erg spannende kiekje van de blondine. Maxime weet goed reclame te maken voor het nieuwe programma, en al haar volgers voor haar te winnen, door middel van deze foto..

Maxime Meiland verleidt volgers met heerlijke foto

Maxime Meiland is zelf ook heel blij dat haar razend populaire programma weer terugkeert, en dat laat ze dan ook graag weten. De blondine deelt via Instagram een mooie foto waarmee ze veel van haar volgers verleidt. Met een stralende glimlach kijkt de blondine de camera in. Ze is opgemaakt, heeft een mooi vestje aangetrokken en haar haren gedaan. Ze plaatst alleen de foto, en zet niks eronder. Maxime houdt het lekker mysterieus. In ieder geval straalt ze helemaal. Zou het komen door de terugkeer van Chateau Meiland?

De terugkeer van Maxime krijgt gemixte reacties

Deze terugkeer werd aangekondigd via het Instagram account van het tijdschrift Linda. “Wat goééééd: er komt na de zomer een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Het is nog niet bekend wanneer het precies wordt uitgezonden“. En aan de reacties te zien, is iedereen razend enthousiast over deze terugkeer. “Yess yess, altijd heerlijke tv. Love these people“, “Heerlijkkk gezellig“. Tòch zullen er altijd mensen blijven die hun negatieve commentaar klaar hebben liggen; “Daar zit toch niemand meer op te wachten?“, “Vreselijk“.

Lees ook: Wow: Maxime Meiland volledig onherkenbaar op haar mooiste foto ooit

Maxime Meiland poseert als bekende zangeres

Maxime Meiland deelde onlangs een heel opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe Maxime poseerde als niemand minder dan Madonna. Althans, onder de foto zet Maxime als bijschrift; “Hi Madonna“. Probeerde ze hier eruit te zien als Madonna? Dan is dat in ieder geval aardig gelukt, want met deze look lijkt ze aardig op de zangeres. Maxime draagt een mooi hoedje, extreem rode lippenstift en een open jasje met weinig eronder. Typisch op z’n Madonna’s. Maxime ziet er alleen wel wat beter uit dan Madonna, die inmiddels vrij oud is geworden.

Maxime is een verleidster

Het lijkt erop dat Maxime ervan houdt om haar mannelijke volgers goed te verleiden met de foto’s die ze online zet, want ze zijn allemaal wel . Maxime is er niet vies van om hier en daar wat kiekjes te delen, en de mannen zullen het vast en zeker ook niet erg vinden. Maxime is tenslotte ook een hele mooie verschijning.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...