Foto: Zó zag je topfitte atlete Femke Bol nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Femke Bol laat een wel heel erg andere kant van zichzelf zien. De sporter kan je bijna niet meer herkennen op deze foto. 

Natuurlijk weet Femke Bol haar volgers vaker te verbazen met mooie plaatjes op haar Instagram. Maar meestal draagt ze dan toch wel een of ander sportpakje. En nu zie je Femke in haar eigen kleding. In een zomerse en vooral heel erg vrolijke outfit staat ze op de foto. Dat kan ook waar ze nu is. De atlete is in Zuid-Afrika op trainingskamp. En dan hoef je niet van die warme kleding aan die je in Nederland aan hoeft gelukkig.

Femke Bol blijft volgers verrassen met geweldige foto’s

De atlete weet als geen ander wat ze kan doen om ervoor te zorgen dat haar volgers het naar hun zin hebben. Meestal weet ze haar volgers tegemoet te komen met foto’s waarin ze haar strakke sportpakje draagt. Maar nu heeft ze ervoor gekozen om een foto te maken in haar normale kleding. En de casual look van Femke Bol slaat ook zeker aan bij haar fans. Die vinden natuurlijk eigenlijk alles wat Femke draagt gewoon goed. Deze look is daar geen uitzondering op. De atleten weet weer als vanouds alle aandacht op zich te laten vestigen met deze mooie foto.

Lees ook: Foto: Atlete Femke Bol deelt grootste hoogtepunten in strak sportpakje

Femke Bol gaat voor een fleurige outfit op een vrolijke foto

De outfit van Femke op deze foto is natuurlijk ontzettend vrolijk. Dat past ook wel bij de sporter. Wie Femke een beetje volgt online weet dat ze op bijna elke foto ontzettend breed staat te glimlachen. En op deze foto zet ze die trend natuurlijk even stilletjes door. Je krijgt veel meer van de persoonlijkheid van Femke te zien door deze zelfgekozen kleding. En dat is natuurlijk erg leuk als fan van de atlete. Het is weer een keer wat anders dan die simpele sportkleding. Al is die natuurlijk ook niet verkeerd om naar te kijken.

Natuurlijk is Femke Bol vooral gekomen om te sporten

Hoewel Femke in haar eigen kamer ontzettend mooie foto’s van zichzelf kan maken, is dat natuurlijk niet waarvoor ze naar Zuid-Afrika is vertrokken. De atlete met de mooie bouw is daar momenteel om haar talenten aan te scherpen en ervoor te zorgen dat ze nog beter kan presteren tijdens haar wedstrijden. En dat kan je als fan van de atlete eigenlijk alleen maar aanmoedigen. Natuurlijk deelt ze ook van haar training allerlei leuke foto’s en video’s. Die moeten haar fans natuurlijk wel kunnen zien. Want Femke vindt het erg fijn als haar fans een beetje up to date zijn met wat ze allemaal uitspookt. De fans van Femke volgen haar dan ook op de voet en bekijken elke video. De laatste video die ze online zette, liet een bijzondere training zien. En dat moet je als fan natuurlijk even goed hebben bekeken.  Bekijk meer van Femke haar training hier!

Lees ook: Topfitte atlete Fleur Jong deelt innige foto met Femke Bol

Meer zien van Femke Bol en haar trainingen? Kijk dan op Instagram

Als echte fan wil je natuurlijk nog veel meer zien van Femke Bol en haar trainingen. Daarvoor moet je wel even op haar Instagram zijn. Daar plaatst de atlete nog veel meer mooie verhalen van haar tijd in Zuid-Afrika.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!