Topfitte atlete Fleur Jong deelt innige foto met Femke Bol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Atlete Fleur Jong gaat maakt enorme kans op een gouden plak in Parijs dit jaar. Waarom kennen we haar dan nog niet? Met deze foto bewijst ze dat je haar in één adem met Femke Bol mag noemen!

Na al de topprestaties van afgelopen tijd is Femke Bol zonder twijfel een nationale trots. Dat heeft één nadeel: haar collega-atletes uit ons koude kikkerlandje kunnen daardoor soms een beetje ondersneeuwen. Zeker de paralympische atletes! Toch is het absoluut de moeite waard om ook even in die tak van de sport rond te kijken. Je loopt daar namelijk sowieso Fleur Jong tegen het lijf. Deze blondine is op dit moment één van de allerbeste sprintsters en verspringsters ter wereld…

Femke Bol en Fleur Jong schitteren in innige teamfoto

Zowel Femke Bol als Fleur Jong trekken moeiteloos al je aandacht naar zich toe. Geloof ons maar, van deze twee topatletes wil je echt geen seconde missen! En nou blijkt dat ze ook zonder hardlopen je adem wegnemen. Dat is na het zien van onderstaande foto wel duidelijk. Je weet haast niet waar je moet kijken! Beide dames laten namelijk trots zien waarom ze dé rijzende sterren in de atletiekwereld zijn. En dat is niet enkel en alleen vanwege hun sprinttalenten. Zowel Femke als Fleur weet je namelijk ook gewoon te betoveren met hun oogverblindende verschijning. Daphne van Domselaar, keepster van de Oranje Leeuwinnen maakt het plaatje compleet. Schitterend drietal!

Femke Bol, Fleur Jong en Daphne van Domselaar samen op foto

Al komt het sporttalent van Fleur Jong en Femke Bol ook genoeg aan bod, natuurlijk. Ze sluiten zich namelijk aan bij dezelfde sponsor. En met die sponsor op de achtergrond hebben de dames alledrie één ding op het oog: een enkeltje Parijs 2024. Femke, Fleur en Daphne hebben de Olympische Spelen met rode stift in hun agenda staan. En daar zijn zij ook niet de enige in! Ook de fans kunnen niet wachten tot deze blondines op het hoogste podium mogen schitteren.

Wie is atlete Fleur Jong?

Ondanks dat je nu ongetwijfeld fan bent van Fleur Jong weet je misschien niet helemaal wat deze topatleet allemaal op haar naam heeft staan. Ze is dan ook nét iets minder bekend dan Femke Bol en misschien zelfs Daphne van Domselaar. Volledig onterecht, wat ons betreft. Deze schoonheid verdient zonder meer al je aandacht! Fleur is namelijk een grote naam in het sprinten en verspringen op haar blades. En daarmee is ze hard op weg naar de Paralympische Spelen 2024 in Parijs. Dat zegt al genoeg over haar sportprestaties, toch? Met meerdere gouden medailles én een wereldrecord op haar naam valt daar echt geen seconde over te twijfelen. Fleur is echt een powerhouse op de 100 meter sprint en verspringen, en zal ons ongetwijfeld versteld doen staan met haar volgende topprestaties. Al moeten we voorlopig nog even bijkomen van deze foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!