Foto: Atlete Femke Bol deelt grootste hoogtepunten in strak sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sprintsensatie Femke Bol doet kijkers wel vaker versteld staan. Toch weet ze zichzelf met deze spectaculaire kiekjes te overtreffen! 

Dat Femke Bol één van de meest geliefde sportsters van het moment is kijkt niemand meer van op. Daar kan je het namelijk alleen maar mee eens zijn! De beeldschone blondine zet namelijk de ene na de andere topprestatie neer en maakt heel Nederland trots. Logisch dus dat ze genomineerd is voor de World Athlete of the Year-verkiezing. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Vandaar ook deze heerlijke reeks foto’s van Femke haar grootste hoogtepunten!

Femke Bol pronkt met grootste hoogtepunten in loeistrak sportpakje

Fans van Femke Bol zijn door het dolle. Niet alleen is hun favoriete topsportster genomineerd voor de World Athlete of the Year-verkiezing, ze worden ook nog eens verwend met een werkelijk overheerlijke reeks plaatjes. World Athletics kan het namelijk niet laten enkele van Femke haar hoogtepunten opnieuw te delen. Niet dat je ons hoort klagen, natuurlijk. Van Femke krijgen we nooit geen genoeg, laat staan als we van haar meest indrukwekkende plaatjes mogen smullen! Want dat de beeldschone sprintster in al die pittige shots sportpakjes aan heeft is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. Maakt ons alleen maar enthousiaster voor de kiekjes, toch? Wij durven namelijk te garanderen dat jij na het zien van deze foto’s ook groot fan bent van Femke. Daar hoef je alleen het eerste kiekje maar voor te zien!

Femke Bol verleidt fans met oogverblindende glimlach

Want de eerste foto is natuurlijk één van de lekkerste kiekjes van Femke Bol. Daar mogen we namelijk genieten van Femke in een strak sportsetje. Al snappen wij dat natuurlijk wel. Als je zulke snelheden probeert te bereiken kan je natuurlijk niet hebben dat je kleding je tegenzit, toch? Aerodynamisch ziet het er in ieder geval zeker uit. Het heerlijke pakje is namelijk zowaar een tweede huid! Fans zullen dus ongetwijfeld enthousiast zijn geweest over zowel haar spectaculaire sportprestatie als haar heerlijke pakje. Het is maar waar je enthousiast van wordt, toch? Wij kunnen onze ogen namelijk met moeite van Femke haar oogverblindende glimlach afhalen. Ja, je hoort het goed. Ondanks dat de beeldschone blondine schittert in minuscule topjes en broekjes, is het haar dolgelukkige glimlach die de meeste aandacht trekt. Want van zo’n beeldschone lach kan jij ook alleen maar blij van worden.

Femke Bol

Fans zwijmelen weg bij vakantiefoto’s Femke Bol

Met ons zijn nog vele anderen zéér te spreken over de glimlach van Femke Bol. Dat is wel duidelijk na deze set vakantiefoto’s. Femke verwent ons namelijk met een aantal heerlijke kijkjes achter de schermen en ontkomt daarbij natuurlijk ook niet aan enkele spontane fotootjes. En daarmee bewijst Femke moeiteloos dat ze op elk mogelijk moment één van ’s lands knapste vrouwen is. Er zó lekker uitzien met een torenhoge burger voor je neus kan je rustig een talent noemen. “Iconisch!”, wordt het spontane kiekje zelfs genoemd! Nou, daar zijn wij het volledig mee eens. Met schitterende glimlach en glinsterende ogen weet Femke moeiteloos al haar fans te verleiden. Over deze set vakantiekiekjes is echt maar één ding te zeggen: mogen wij volgende keer ook mee?

femke bol vakantie

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!