Foto: Zangeres Sterre Koning duikt in zeer strak shirtje de studio in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone blondine Sterre Koning zorgt er ook voor dat ze er in de studio schitterend uitziet! Van dit zijaanzicht tijdens een muzikale sessie krijg je het sowieso warm!

Sterre Koning draagt kort shirtje in de studio

De prachtige zangeres Sterre Koning is misschien wel een van de mooiste zangeressen van Nederland. Daarbij is ze erg actief op social media. Op haar socials laat ze haar volgers graag kennismaken met alles wat ze te bieden heeft. Als de knappe blondine iets post, toont ze graag haar mooie rondingen. Op social media zie je dan ook de ene na de andere bijzondere foto of video van Sterre voorbijkomen. Op een foto in haar Instagram story zie je dat ze in een heel strak T-shirtje de studio in is gedoken om een liedje op te nemen. Sterre Koning weet met haar posts de aandacht van haar volgers te trekken. Haar volgers waarderen de posts van deze knappe blondine enorm. In het strakke T-shirtje waarin ze zich heeft gehesen, komen haar mooie rondingen duidelijk naar voren, wat vooral bij haar mannelijke volgers in de smaak valt natuurlijk!

sterrekoning

Hardwerkende Sterre Koning heeft veel mannelijke fans

Sterre Koning doet wel eens vaker strakke kleren aan. De knappe zangeres werkt als artiest natuurlijk ontzettend hard aan haar carrière. Het bovenstaande kiekje is daar een mooi voorbeeld van. Sterre heeft namelijk behalve zingen ook een passie voor film en televisie. Ze was onlangs al actrice in de populaire film De Tatta’s. Laatst mocht de knappe blondine ook de première van de animatiefilm Ladybug & CatNoir presenteren. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, had ze daar haar mooiste kleding voor aangetrokken. Logisch dat ze een leger mannelijke fans heeft die haar op de voet volgt! Voor hen is het extra leuk dat Sterre Koning nu vaker in beeld is vanwege haar rolletjes als presentatrice en actrice. De vaak schaars geklede Sterre Koning doet het allemaal met veel plezier. Hoewel haar stem natuurlijk goed klinkt, zien we haar het liefst zo veel mogelijk in beeld natuurlijk!

Sterre Koning rust uit in iets te strak bovenstukje

Het was afgelopen zomer nou niet altijd fantastisch weer in Nederland. Daarom is het niet gek dat de blondine haar stoute schoenen aantrok om naar Malaga te vertrekken. Daar is Sterre, zoals je op de foto’s hieronder kunt zien, heerlijk bijgekomen van haar drukke bestaan in Nederland. Temperaturen in Malaga kunnen vaak wel tot boven de 40 graden oplopen en daar is onze blondine natuurlijk niet aan gewend. Gelukkig is Sterre naast enorm knap ook nog eens super creatief en besloot ze om maar gewoon haar kleren uit te trekken en in haar lichtblauwe setje te genieten van haar ontbijtje. Dit maakte haar volgers natuurlijk helemaal wild. Die reageerden dan ook volop met reacties zoals “levensgenieter” en “Fraaie foto”. Die lieve reacties van haar fans zijn natuurlijk ook wel erg fijn voor Sterre Koning. Nog mooier zijn de mooie foto’s die je dagelijks van haar op je tijdlijn tegenkomt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...