Foto: Zangeres Merol laat haar voorgevel bedekken door slechts twee sterretjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

DZangeres Merol heeft weer een heerlijk plaatje online gezet van haar eigen lichaam, waar je alleen maar van kan smullen. 

Merol weet volgers te verbazen met bijzonder spannende outfit

Natuurlijk heeft zangeres Merol een hoop bijzondere outfits in haar kast hangen. Daar staat de prachtige zangeres wel om bekend. Natuurlijk heeft Merol ook een geweldige stem en zijn haar nummers heerlijk om naar te luisteren, maar waar ze vaak meteen de aandacht mee trekt, is toch wel haar prachtige lichaam. En dat lichaam hult ze in de meest exotische pakjes. Dat kan je wel terugzien op haar Instagram. Daar deelt Merol al haar spannende outfits met haar volgers. Die worden daar natuurlijk helemaal wild van. Die kunnen niet geloven wat voor spannende pakjes Merol allemaal draagt. De knappe zangeres heeft dan ook wel een hoop pakjes in huis waar je als fan van gaat blozen. Maar dit keer maakt ze het wel heel wild.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol prikt dwars door haar topje heen op podium

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEROL (@merolmusic)

Merol bedekt zichzelf met slechts twee sterretjes

De knappe zangeres heeft in haar nieuwe outfit niet heel erg veel stof om haar knappe vormen te bedekken. Met slechts twee sterretjes moet ze haar troeven verhullen. En dat gaat maar net aan goed. De aantrekkelijke roodharige weet wel hoe ze haar publiek het beste kan verleiden. Het antwoord lijkt te liggen in zoveel mogelijk strakke pakjes. Dat vindt iedereen namelijk wel leuk om te zien. Dus is Merol behalve met het maken van nieuwe nummers, ook bezig met het zoeken naar de perfecte outfit, waar haar volgers echt helemaal van zullen smelten. En met elke foto die ze deelt, komt ze steeds een klein stukje dichterbij die perfecte outfit. En dat is natuurlijk wel erg fijn. De knappe zangeres weet zeker dat ze de outfit kan vinden om haar volgers mee omver te blazen, nog voor ze een woord gezongen heeft. Dat is in ieder geval haar doel.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol gaat diep door haar knieën in transparant pakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEROL (@merolmusic)

In haar strakke outfits gaat Merol helemaal los op het podium

De woest aantrekkelijke zangeres gaat in haar strakke pakjes altijd helemaal los op in haar eigen muziek. Dat zie je ook wel als je de zangeres bezig ziet tijdens haar optredens. Merol geeft echt letterlijk alles van zichzelf om ervoor te zorgen dat ze een heerlijk optreden neerzet. En haar volgers zijn daar wel enorm dankbaar voor. Die mogen namelijk genieten van alle heerlijk pakjes die Merol mee heeft genomen voor haar optreden. Vaak zijn dat toch wel de strakkere pakjes die heerlijk verleidelijk om het lichaam van de roodharige dame heen zitten. Ze bedekken dan nauwelijks de spannende vormen van het lichaam van Merol. Op die manier weet de zangeres haar volgers ook zo enorm te betoveren. Door de meest intieme pakjes aan te trekken weet Merol een hele voorstelling lang de aandacht vast te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?