Foto: Zangeres Merol prikt dwars door haar topje heen op podium

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De spannende zangeres Merol weet meestal met haar teksten haar publiek wel flink uit te dagen. Nu doet ze dat met haar lichaam.

Merol weet volgers flink te verbazen met doorschijnend pakje

De knappe zangeres weet over het algemeen wel te shockeren met haar teksten en apart gedrag, maar meestal niet zozeer met haar kleding. Daar komt bij deze toch echt verandering in, want Merol heeft een ongelooflijk knap pakje aangetrokken. En dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. Op het podium prikt ze alleen wel een beetje door haar kleding heen. Maar dat maakt de knappe roodharige zelf niet zo heel veel uit. Als iemand zich niet schaamt voor haar lichaam, dan is het Merol wel. De aantrekkelijke zangeres zal er niet wakker van liggen als iemand heeft kunnen kijken naar haar prachtige troeven. En dus laat ze de foto lekker op Instagram staan.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol gaat diep door haar knieën in transparant pakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEROL (@merolmusic)

Het prachtige lichaam van zangeres Merol

Als je door de foto’s in de post van Merol hierboven scrolt, dan valt gelijk op wat voor een ongelooflijk knappe dame de zangeres eigenlijk is. Met haar verleidelijke lichaam laat ze elk pakje dat ze draagt er gelijk heel erg goed uit zien. De verleidelijke vrouw heeft ook nog eens een flinke portie aantrekkingskracht. Daarmee weet ze haar volgers zeker van hun stuk te brengen. En dat is natuurlijk weer erg fijn, want je wordt als volger continu verrast met de ene na de andere bijzondere foto. Natuurlijk zeg je daar geen nee tegen. Merol weet de gemoederen met haar mooie plaatjes in ieder geval flink bezig te houden.

Lees ook: Zangeres Merol lijkt niks aan te hebben op deze backstage foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEROL (@merolmusic)

Merol heeft te weinig licht aan staan voor verleidelijk plaatje

Het klinkt zo goed, een plaatje van bovenaf. Al helemaal als je ziet dat Merol haar verleidelijke roze pakje aan heeft waar haar troeven zo goed in uit komen. Maar wat natuurlijk dan wel moet gebeuren is dat je voldoende licht op het podium zet om Merol echt te kunnen zien. Dat is in dit geval helaas niet gebeurd. En hoewel de foto die genomen is, wel heel erg artistiek is, is hij verder niet zo spannend meer te noemen. En dat is natuurlijk erg jammer. Maar Merol heeft gelukkig genoeg andere mooie foto’s om te kunnen compenseren.

Merol weet hoe ze haar fans gelukkig moet maken

De verleidelijke zangeres weet inmiddels wel hoe ze haar fans gelukkig moet maken en is ook niet de moeilijkste. Ze plaatst dus graag een verleidelijk fotootje op haar social media, waar haar volgers dan weer van smullen. Als je dus geen genoeg kan krijgen van het heerlijke lichaam van de zangeres, dan moet je even naar haar Instagram gaan en haar volgen. Dan wordt je regelmatig getrakteerd op dit soort spannende en verleidelijke kiekjes. En wie wil dat nou niet?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?