Foto: Zangeres Merol prikt dwars door haar topje heen op podium

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De spannende zangeres Merol weet meestal met haar teksten haar publiek wel flink uit te dagen. Nu doet ze dat met haar .

Merol weet volgers flink te verbazen met doorschijnend pakje

De knappe zangeres weet over het algemeen wel te shockeren met haar teksten en apart gedrag, maar meestal niet zozeer met haar kleding. Daar komt bij deze toch echt verandering in, want Merol heeft een ongelooflijk knap pakje aangetrokken. En dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. Op het podium prikt ze alleen wel een beetje door haar kleding heen. Maar dat maakt de knappe roodharige zelf niet zo heel veel uit. Als iemand zich niet schaamt voor haar , dan is het Merol wel. De aantrekkelijke zangeres zal er niet wakker van liggen als iemand heeft kunnen kijken naar haar prachtige troeven. En dus laat ze de foto lekker op Instagram staan.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol gaat diep door haar knieën in transparant pakje
Het prachtige van zangeres Merol

Als je door de foto’s in de post van Merol hierboven scrolt, dan valt gelijk op wat voor een ongelooflijk knappe dame de zangeres eigenlijk is. Met haar verleidelijke laat ze elk pakje dat ze draagt er gelijk heel erg goed uit zien. De verleidelijke vrouw heeft ook nog eens een flinke portie aantrekkingskracht. Daarmee weet ze haar volgers zeker van hun stuk te brengen. En dat is natuurlijk weer erg fijn, want je wordt als volger continu verrast met de ene na de andere bijzondere foto. Natuurlijk zeg je daar geen nee tegen. Merol weet de gemoederen met haar mooie plaatjes in ieder geval flink bezig te houden.

Lees ook: Zangeres Merol lijkt niks aan te hebben op deze backstage foto
Merol heeft te weinig licht aan staan voor verleidelijk plaatje

Het klinkt zo goed, een plaatje van bovenaf. Al helemaal als je ziet dat Merol haar verleidelijke roze pakje aan heeft waar haar troeven zo goed in uit komen. Maar wat natuurlijk dan wel moet gebeuren is dat je voldoende licht op het podium zet om Merol echt te kunnen zien. Dat is in dit geval helaas niet gebeurd. En hoewel de foto die genomen is, wel heel erg artistiek is, is hij verder niet zo spannend meer te noemen. En dat is natuurlijk erg jammer. Maar Merol heeft gelukkig genoeg andere mooie foto’s om te kunnen compenseren.

Merol weet hoe ze haar fans gelukkig moet maken

De verleidelijke zangeres weet inmiddels wel hoe ze haar fans gelukkig moet maken en is ook niet de moeilijkste. Ze plaatst dus graag een verleidelijk fotootje op haar social media, waar haar volgers dan weer van smullen. Als je dus geen genoeg kan krijgen van het heerlijke van de zangeres, dan moet je even naar haar Instagram gaan en haar volgen. Dan wordt je regelmatig getrakteerd op dit soort spannende en verleidelijke kiekjes. En wie wil dat nou niet?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!