Foto: Zangeres Merol gaat diep door haar knieën in transparant pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Merol gaat er helemaal voor tijdens een spannend optreden. De roodharige gaat diep door haar knieën en neemt de gekste poses aan.

Zangeres Merol neemt diepe poses aan op podium

Ondertussen in de Nederlandse Merol niet meer alleen in Nederland een ware sensatie. Zo drong Merol door in de hitlijsten met haar iconische nummer Lekker met de Meiden. Nu zijn er nog veel meer nummers van Merol die het goed doen. Allemaal hebben ze een beetje een zelfde thema en melodietje van een jonge vrouw die zingt over wat haar bezig houdt. Dit is dan helemaal zonder schaamte en de wildste verhalen van Merol haar drukke liefdes leven komen voorbij. Ook in ons buurland België is Merol ontdekt en doorgebroken, want ook daar wordt haar muziek erg gewaardeerd. Daarom is het geen verrassing dat Merol is gevraagd om op te treden bij het Gladiolenfestival in België. Het Gladiolenfestival biedt een podium voor lokale en regionale talenten om zichzelf te laten zien. Op verschillende podia treden opkomende bands, singer-songwriters en andere artiesten op, waardoor ze de kans krijgen om hun muziek te delen met een groot publiek. Merol was één van de grootse namen op het festival en die verwachtingen heeft ze helemaal nagemaakt.

Zangeres Merol gaat los op podium

Merol gaat tot het gaatje

Op deze fotoreeks van Merol haar Instagram is te zien dat Merol tot het gaatje gaat tijdens haar optreden. De roodharige zangeres is duidelijk niet bang om de boel een beetje op te schudden. Zo verzorgt Merol een heel wild optreden waar ze veel poses aanneemt die nogal spannend zijn. Te zien is dat Merol op haar knieën op het podium zit terwijl ze een hoge uithaal doet, want de microfoon zit bijna boven haar gezicht. De outfit van Merol maakt het nog veel spannender. Merol draagt namelijk een heel doorschijnend pakje met veel kant. Het is een blauwe kleur waaronder Merol enkel draagt. Hierdoor valt bijna niks te verbergen.

Zangeres Merol ‘sloopt’ Gladiolenfestival

Nog voordat zangeres Merol heeft opgetreden bij het Gladiolenfestival maakte ze haar fans al flink warm. Zo schreef Merol op haar Instagram dat ze het Gladiolenfestival naar eigen zeggen ging slopen. Dit wordt ook nog eens versterkt door de video die de zangeres met lange rode lokken deelt. Het is een versnelde video waarin Merol een nummer zingt in een super strak latex pakje.

Lees ook: Zangeres Merol lijkt niks aan te hebben op deze backstage foto

Zangeres Merol laat zich in extreem strak latex pak hijsen

Het is al wel duidelijk dat zangeres Merol graag het randje opzoekt in de muziek en alles daaromheen. Zo kiest Merol ook regelmatig voor een kledingkeuze. Op onderstaande video is te zien dat Merol zich in een extreem zwart latex pakje laat hijsen. Het lukt de zangeres niet alleen om het pak aan te krijgen dus heeft ze hulp nodig. Het resultaat is dan ook zeker wel verbluffend te noemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!