Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Zangeres Elize gaat flink los met achterkant

De knappe Elise van der Horst, ook wel bekend als Zangeres Elize, is al jaren een begrip in Nederland en buitenland. Zo gaat de brunette al mee sinds de tijd van kinderen voor kinderen. Eigenlijk zou je Elize dus een echte 00’s ster kunnen noemen. De meeste artiesten die in de zero’s populair waren zijn nu in een hele andere levensfase. Ze liggen de hele dag niks te doen, zitten onder de botox of zijn juist toch een ‘normale’ baan gaan zoeken. Bij Elize is van geen van deze dingen sprake, zo treed de zangeres zelfs nog steeds op. Haar meest recente optreden was bij Hottown Live in de RAI in Amsterdam. Dit is een spectaculaire show met allemaal verassingen. Natuurlijk was de opkomst van Elize zeker een goede performance. Hiervoor heeft Elize een heel spannend pakje aangetrokken en nog spannendere dancemoves. Zo zien we Elize in een ontzettend kort glitterjurkje met hele hoge zwarte laarzen.

De wilde kant van Elize

Elize heeft een eindeloze paardenstaart in haar haren en gaat helemaal los. Op de derde video is te zien hoe ze samen met twee van haar danseressen een schuddend dansje uitvoeren. Hierbij draaien de drie zich met hun achterkant naar de camera en alles gaat flink trillen door hun dansbewegingen. Op de allerlaatste video van de reeks op Instagram zien we Elize ook nog eens gebukt staan dansen. Eén ding is zeker: het is een hele wilde avond geweest in Amsterdam.

Lees ook: Foto: Zangeres Elize ligt languit op strand in krappe outfit

Elize onthuld haar identiteit bij Secret Duets

Terwijl Elize heel druk was met het schudden van haar achterkant op het grote podium was de zangeres ook nog eens op televisie te bewonderen. Zo zijn de opnames voor het programma Secret Duets al eerder opgenomen en werden deze tegelijkertijd met het optreden uitgezonden. Bij het programma Secret Duets zingt de bekende jury een duet met een bekende zanger of zangeres, maar deze identiteit is nog verhuld. Zo krijgt de jury hints en tips en horen ze uiteraard de stem van de zanger of zangeres, aan de hand hiervan moeten ze raden wie het is. Dit keer was het de beurt aan Jamai, die samen zong met een vrouw. Als afsluiter van de show bleek dit dus Elise van der Horst te zijn. Elize loopt door het witte doek heen en alle jury’s kijken verwachtingsvol haar kant op. Jamai en Elize zingen een prachtig duet en praten daarna nog even bij. Zo vertelt Elize dat haar bekende kinderen voor kinderen nummer nog steeds veel wordt aangevraagd. Ook laat Elize weten dat ze maar liefst acht jaar in Los Angeles heeft gewoond voor haar carrière. Hier ging het erg goed want Elize heeft zelfs opgetreden voor de cast van FRIENDS.

Bekijk de hele uitzending hier

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!