Foto: Zangeres Elize ligt languit op strand in krappe outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elize is niet verlegen om wat van zichzelf te laten zien. In deze prachtige setting maakt ze de mannen helemaal wild.

Prachtig op het strand liggend, is Elize aan het genieten van het mooie weer. In een heerlijk outfitje is ze niet bang om het zand op alle plekjes te krijgen. Door in deze setting op een prachtige zeemeermin te lijken, maakt ze alle mannen lekker wild.

Elize kleurt blauw zoals de zee

De prachtige brunette is even weg van alles. Wanneer het in Nederland steeds kouder en grauwer wordt, zoekt Elise van der Horst lekker de warmte op. Ze is in het mooie California aan het genieten van haar vakantie. Dit doet ze in een heerlijk blauw pakje. Ze gaat even voor de foto op het strand liggen. Even de juiste pose vinden en het verleidelijke kiekje kan geschoten worden. Haar volgers worden helemaal wild van het prachtige kiekje. Het is ook niet gek, de prachtige Elize kleurt met haar pakje net zo blauw als de zee. Haar vriend, Hedwiges Maduro, mag na het zien van dit plaatje enorm trots zijn. Wat een heerlijk heeft de knappe brunette. In het krappe outfitje komt haar goed naar boven. Wie ook in California aanwezig was keek zijn ogen uit.
Met dit verleidelijk outfitje is Elize te vinden op feestjes

Elise van der Horst maakt zich klaar voor een feestje. Ze heeft haar uitstekende best gedaan om er prachtig uit te zien. Dit zijn we ook gewend van Elize. Haar kledingkast is helemaal overhoop gehaald en deze heerlijke outfit is eruit gekomen. Met een kort latex rokje valt er veel van Elize te zien. De laarzen maken het helemaal af. De laarzen matchen goed met het rokje van de knappe brunette. Er valt goed te zien dat Elize van strakke outfitjes houdt. Ook hier zit alles weer heerlijk strak om het van de mooie zangeres. Het shirtje wat Elize aan heeft lijkt alleen wel een beetje op een thermo shirt. Wanneer ze op de dansvloer te vinden is krijgt ze het vast en zeker warm. Gelukkig zit dit shirtje heerlijk strak, dus genieten kunnen haar volgers zeker!
Elize in strak latex pakje

Ze begint spontaan te glimmen. Het latex pakje zit heerlijk knellend om het van de knappe brunette heen. Met een verleidelijke blik richting de camera maakt ze haar volgers helemaal gek. Het latex pakje is niet veel verhullend, haar voorgevel ziet er dan ook prachtig uit in dit pakje. Haar volgers krijgen een inkijkje in het leven van Elize. De knappe zangeres weet precies wat ze met dit pakje doet. Ze is bezig met een fotoshoot en gaat onder de felle lamp staan. De lamp staat precies op de voorgevel van Elize gericht. Ze weet in ieder geval hoe ze haar volgers moet verwennen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!