Foto: Zangeres Elize laat fans genieten van haar kannonnen met open jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elize maakt volgers alvast warm voor Koningsdag met kiekje in minuscuul topje. Ze ziet er ongelooflijk goed uit! 

‘De kanonnen’ van Elize vast met klein strikje

De knappe zangeres Elize heeft haar volgers alvast in de Koningsdag-stemming gebracht met haar heerlijke kiekje in oranje topje! Ze ziet er fantastisch uit en haar verleidelijke uitstraling is aanstekelijk. Het is zo leuk om te zien dat op deze manier ze haar volgers betrekt bij haar festiviteiten. Door te vragen wat hun plannen zijn en of iemand nog tips heeft maakt ze echt een connectie. Zeker als Elize dat met onderstaande kiekje doet. Wie weet welke spannende avonturen Elize gaat beleven op Koningsdag. Misschien kom je haar nog wel tegen. Geef dan vooral even aan haar door waar jij feest gaat vieren. Het enige wat we weten is dat ze er ontzettend verleidelijk en feestelijk uit zal zien in haar oranje outfit. We zijn héél benieuwd wat ze dit jaar voor heerlijk outfit voor ons in petto heeft! Daarvoor moet we nog even geduld hebben Laten we allemaal genieten van deze bijzondere dag en onze beste Koningsdag-look showen!

Lees ook: Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Elize steelt de show in erg strak pakje!

De brunette Elize heeft haar fans weer versteld doen staan met haar spectaculaire optreden in The Harbor Club in Amsterdam! In haar sprankelende outfit, bedekt met glitter, straalde ze als een ware ster op het podium. De kers op de taart was natuurlijk haar prachtige stem die het publiek betoverde en kippenvel bezorgde. Haar Instagram-post zit vol met fantastische kiekjes van haar optreden, en het is duidelijk dat ze de tijd van haar leven had op het podium. Dus mocht je haar nog niet volgen op social media dan is dat zeker aan te raden om te doen. Op Instagram heeft de brunette 33,3 duizend volgers, dus daar mogen nog wel een paar bij want het is een plaatje om naar te kijken. Het is erg inspirerend om te zien hoe ze zichzelf blijft verbeteren en haar talenten blijft ontwikkelen. We kunnen niet wachten om haar volgende optreden te zien!

Lees ook: Foto: Zangeres Elize neemt enorm risico met openhangend jurkje

De knappe Elize helemaal in haar element!

Elize was dolblij om terug te zijn in LA en haar eerste week daar was werkelijk fantastisch! Met onderstaand kiekje zie je hoe Elize straalt van geluk. Ze heeft heerlijke wandelingen gemaakt en samen met haar vrienden getraind bij Training Mate, wat haar een enorme boost aan energie en positiviteit gaf. En dat is nog niet alles, want Elize heeft ook gerepeteerd met de Saga meiden voor een show met een bijzonder instrument, de aardeharp! Swipe naar haar Instagram-post voor een video van hun soundcheck – het is adembenemend mooi! En natuurlijk, wat is het leven zonder goede vrienden? Elize heeft ook de tijd genomen om te ontspannen en te genieten van de aanwezigheid van haar dierbaren. Het lijkt erop dat Elize’s tijd in LA een geweldige start heeft gehad!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!