Foto: Zangeres Elize neemt enorm risico met openhangend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres Elize riskeert alles in deze mega strakke jurk met openingen die bijna tot aan de grond hangen!

Al vanaf 1991 is de prachtige zangeres Elise van der Horst, beter bekend als Elize, actief in haar vak als muziekkant. Ze heeft heel veel liedjes gezongen en geschreven voor kinderen en zat dan ook in de muziekgroep Kinderen voor Kinderen. Intussen is deze prachtige vrouw nog steeds relevant en met de tijd wordt ze nog onweerstaanbaarder.

Jurkje van zangeres Elize bedekt bijna niks van haar lijf

Gelukkig kunnen we altijd blijven volgen wat Elize doet in het dagelijks leven, want ze is lekker actief op haar sociale media. Vooral op Instagram plaatst ze veel foto’s van zichzelf. Onlangs kwam er weer een heerlijk kiekje voorbij van de getalenteerde zangeres. Samen met haar vriend en oud voetballer, Hedwiges Maduro, stond ze op de rode loper bij de première van de film Fijn Weekend. Daar was ze voor uitgenodigd omdat haar vriendinnetje, Lisa Zweerman een rol in de film heeft. De jurk die Elize heeft aangetrokken knalt bijna van je scherm. Het is een prachtige, strakke, witte jurk met een enórm lage hals. De hals loopt zo ver door dat je bijna de navel van Elize kan zien. Eigenlijk lijkt het jurkje meer op een lang vest. Achja, het staat haar ge-wel-dig en aangezien de zangeres helemaal niks eronder draagt, vallen haar heerlijke troeven ook bijna d’r jurkje uit!
Zangeres Elise van der Horst zuigt aan flinke knots

Zoals je misschien aan de foto hierboven wel kan zien, is Elize niet bang om zichzelf te laten zien. Sterker nog, er zijn nog veel meer van dit soort verleidelijke foto’s van de zangeres te vinden. Dat mag ook wel, want ze heeft een prachtig koppie en een heerlijk lijf. Ze staat dus regelmatig schaars gekleed voor de camera. Je kunt eigenlijk wel stellen dat Elize wel van een avontuurtje houdt en zich niet zomaar door iedereen laat stoppen. Dat blijkt ook zeker uit de foto die ze plaatste op haar Instagram aan het eind van 2022. In de laatste minuten van het afgelopen jaar wist Elize zichzelf nog even goed te vermaken met haar vriend en twee flinke knotsen. De zangeres vond het zo gezellig en lekker dat ze het wel móest delen met haar volgers. Op de foto zien we Elize en haar vriend, Hedwiges genieten van twee cakepops. Dat ziet eruit als een lolly, maar het is een bolletje cake met glazuur of fondant eromheen op een stokje. In dit geval waren de cakepops leuk versierd met glitterbolletjes in het teken van het nieuwe jaar. In het bijschrift schrijft Elize: “Happy New Year lieve allemaal! Dat het een gezond 2023 mag worden”. Hopelijk hebben jij en je vriend ervan genoten, Elise!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.