Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Iemand plaatste laatst een lang vergeten foto van zangeres Elize. Deze foto kwam uit 2006. Ze heeft een glitterjurkje aan, maar deze is zo doorschijnend dat haar te zien is. Omdat zo veel mensen haar ernaar vroegen besloot de zangeres om de video waaruit de foto kwam te delen. Dat stelde niet teleur, Elize had in die jaren altijd zéér interessante videoclips en dit videofragment was niet minder.

Dansende Elize weer terug

Hoewel Elize tegenwoordig online foto’s met meer kleding plaatst, was ze vroeger te zien op TMF met wilde video’s. Ze danste dan in weinig kleding op haar nummers. Die kant van haar werd dus door iemand op Instagram weer omhoog gehaald. Haar fans reageerden uiteraard erg enthousiast. Ze kon het lastig negeren en besloot de video in haar story te plaatsen. Uiteraard gaf dit haar nog meer aandacht en dat is helemaal terecht. Ze heeft een zilveren jurkje aan, maar er is zo veel huid te zien dat ze net zo goed in haar had kunnen staan. Sterker nog, je ziet haar erdoorheen. Verder glimt de dame helemaal, body glitter was helemaal in tijdens het begin van deze eeuw.

Elize is nog altijd een genot om naar te kijken

Tegenwoordig is Elize iets minder vaak in de top 40 te vinden. Dus zo nu en dan deelt ze zelf wat beelden van andere tijden. Zo plaatste ze een keer een filmpje om te bewijzen dat ze er nu wél ouder uit ziet dan tien jaar geleden. De beeldschone vrouw is namelijk ontzettend mooi en ziet er zeker jonger dan 40 uit. Op beelden van vroeger ziet ze er inderdaad ook jonger uit, maar dat komt voornamelijk omdat ze nu een wat meer uitgevallen gezicht heeft. Echter doet dit haar goed en wellicht is ze nu nóg knapper dan toen.
Minder wild, maar Elize is zeker nog net zo gewild

Elize is tegenwoordig meer te zien met haar vriend, oud-voetballer Hedwiges Maduro. Toch is de zangeres het entertainen nog niet helemaal verleerd. Ze treedt nog op, zo was ze te zien bij HitIt, de ietwat mislukte box- en entertainmentshow van Rico Verhoeven.  Ook zit ze nog bij een platenlabel en kan ze dus nieuwe muziek uitbrengen. Echter heeft ze al sinds 2009 geen nummer meer in de Top-100 gehad en kwam haar laatste nummer uit in 2019. Toch plaatst ze op Instagram aardig wat beelden van optredens. Ze wordt dus nog vrij vaak ingehuurd ondanks dat ze al jaren geen hits meer heeft. Ook presenteert ze soms bij Fox Sports, maar dan niet de Nederlandse versie. De Zangeres verhuisde in 2010 naar Amerika, ze is ondertussen al weer terug, maar spreekt en zingt de taal natuurlijk perfect. Ze werkt nu veel als Instagram model, zo maakt ze reclame voor kledingmerken en zonnebrillen. Al met al doet ze dus nog veel om in het oog van de kijker te blijven, ondanks dat ze geen nieuwe muziek meer uitbrengt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...Â