Foto: Yolanthe Cabau pronkt met rondingen in extreem strakke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau zet haar volgers nóg een keer voor het blok met een waanzinnig pikant kiekje. De actrice lijkt wel met haar rondingen te pronken..

Yolanthe Cabau deelt wederom een waanzinnig kiekje via Instagram. De actrice neemt een paar wel héél pikante poses aan in dit strakke rokje. En aan de caption onder de foto te zien, heeft Yolanthe altijd al ervan gedroomd om stewardess te worden. Nou, met deze outfit zal ze gelijk alle aandacht van de passagiers hebben..

Yolanthe Cabau toont rondingen in stewardess-outfit

Yolanthe Cabau is inmiddels 37(!), maar van haar leeftijd zie je helemaal niks. De actrice zou net zo goed midden 20 kunnen zijn, dus dat is een teken dat ze het zeer goed doet. En dat ze het goed doet, bewijst Yolanthe maar weer opnieuw door middel van dit pikante stel kiekjes. Op de foto is te zien hoe de actrice in een pikant, strak, pakje poseert. Ze is volledig in het blauw, van haar hakken tot aan haar strakke topje. Maar hét kledingstuk dat toch echt alle aandacht op zich vestigt, is het rokje. De beschrijving onder de foto van Yolanthe is echter hetgeen wat ook veel aandacht vergt; “✈️”. Doelt ze met dit vliegtuigje op haar stewardess-achtige outfit? Want dit blauwe pakje komt verdacht veel overeen met een stewardess. Kondigt Yolanthe hier een carrièreswitch aan? Of houdt ze het slechts bij een caption. Als deze actrice ineens in het vliegtuig gaat werken, zullen mensen met sterke vliegangst wel iets ontspannends hebben om op te focussen..

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau brengt haar mooiste koopwaar vol in beeld dankzij laag shirtje

Yolanthe Cabau brengt kerstsferen in huis met mega-boom

Nu het bijna kerstmis is, besloot onze eigen Yolanthe Cabau om ook de kerstsferen in huis te brengen! De actrice deed dit samen met haar zoontje, Xess Xava. Yolanthe deelt een time-lapse van de twee die de grote kerstboom in de huiskamer aan het opzetten waren. En dat brengt een waar kerstgevoel met zich mee. Op de video is te zien hoe de twee lekker aan het dollen zijn, en ondertussen de boom een beetje leven geven. Yolanthe en Xess zijn helemaal klaar voor de kerst! Opvallend is dat Xess een shirtje van Wesley Sneijder draagt. Zo is zijn vader er tóch nog een beetje bij, deze kerst. Maar wat zou Yolanthe hiervan vinden? Hoe zou het überhaupt gaan tussen Wesley en Yolanthe? Gaan we de twee ooit nog bij elkaar zien, of houden ze het hierbij? Als het aan Wesley zou liggen, komt er snel een antwoord op die vraag. Al lijkt Yolanthe daar voorlopig nog iets anders over te denken..

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken.