Video: Yolanthe Cabau brengt haar mooiste koopwaar vol in beeld dankzij laag shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is druk in de weer met haar eigen kledinglijn. Met haar eigen koopwaar staat ze heerlijk te koop.

Iedereen in Nederland kent Yolanthe Cabau wel. De prachtige brunette heeft inmiddels ook haar eigen kledinglijn opgestart. Hier is ze immens druk mee. Gelukkig ziet ze er zelf prachtig uit en is ze het uithangbord van haar eigen kledingmerk. Ze laat haar mooiste koopwaar nu ook zien.

Lees ook: Video: Onderdanige Yolanthe Cabau hijgt als een hondje

Yolanthe Cabau wijst naar haar eigen enorme joekels

Yolanthe Cabau is aan het filmpje af te lezen alles behalve in Nederland. De zon op haar bol en een heerlijk shirtje aan is het een pracht beeld. Dit lage shirtje is alles behalve verhullend. Met dit lage truitje krijgen we letterlijk een inkijk in Yolanthe haar leven. Nu Black Friday eraan komt is Yolanthe bezig met haar mooiste koopwaar vol in beeld te krijgen. Haar enorme joekels komen hier goed van pas. Op een gegeven moment wijst de beeldschone brunette zelfs naar haar joekels. Je kan ook denken dat ze naar haar lage shirtje wijst, maar Yolanthe kennende wil ze haar flinke jongens extra aandacht geven. In een heerlijk pakje komt een groot deel van haar buik ook tevoorschijn. Wat een prachtige dame is het ook!

Yolanthe Cabau niet tevreden met wereldberoemd merk

De afgelopen tijd gaat het veel over het merk Balenciaga. Dit wereldberoemde merk heeft een campagne gestart over fluffy beren. Tijdens deze campagne gebruiken ze kinderen om het product te promoten. Het is alleen geen normale beer. De beer heeft een tuigje aan wat absoluut ongeschikt voor kinderen is. De hele mode wereld stond op zijn kop wanneer ze deze fluffy beer in de handen van kinderen zagen. Balenciaga heeft nu hun excuses hiervoor aangeboden. Yolanthe Cabau heeft nu op dit excuus gereageerd, maar blij is de beeldschone brunette alles behalve. Ze kan niet begrijpen hoe zo’n wereldberoemd merk überhaupt de keuze heeft gemaakt om kinderen voor deze campagne te gebruiken. Yolanthe Cabau zegt: “Ik vind het heel erg verontrustend hoe zo’n invloedrijk merk deze keuzes maakt. Het is niet goed. Het zou ook nooit goed zijn”.

Boze Yolanthe Cabau geeft extra uitleg op campagne Balenciaga

Yolanthe Cabau geeft extra uitleg waarom ze nou zo boos is op Balenciaga. De knappe brunette heeft namelijk zelf ook een kind met Wesley Sneijder. Als moeder komen deze beelden nog een stuk harder binnen. Het zijn minderjarige meisjes die ze voor deze opmerkelijke beren gebruiken. Volgens Yolanthe draagt Balenciaga bij aan het verheerlijking van jonge kinderen. Dit is voor haar alles behalve acceptabel. Zelf deelt ze nu beelden van wat Balenciaga heeft gedaan. Deze kant van de beeldschone actrice hebben we nog niet vaak gezien. Ze sluit haar tekst dan ook af met “Dit is verschrikkelijk en zorgwekkend. Dit is crimineel”. Eén ding is zeker, Yolanthe Cabau zie je binnenkort niet snel Balenciaga kleding kopen.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!