Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Bijna heel Nederland kent haar ondertussen wel, Yolanthe Cabau. De prachtige brunette is de afgelopen jaren heel ondernemend bezig. Met een eigen kledinglijn en haar eigen workout app is ze enorm succesvol. Door alles van zichzelf te laten zien in haar app, is het heel begrijpelijk dat ze zo populair is.

Yolanthe Cabau weet precies hoe ze haar app moet promoten

Yolanthe Cabau weet precies waar ze mee bezig is. Ze promoot namelijk haar eigen workout app. Dit doet ze in een flinterdun sportbroekje. Haar volgers kunnen allemaal meegenieten hoe de prachtige actrice bezig is met een hete workout. Dit splinterdun sportbroekje is om van te genieten. Yolanthe’s rondingen komen geweldig uit de verf in dit sportbroekje. Ze zit verleidelijk op een matje waardoor haar rondingen tegen het matje worden aangedrukt. Door het aandrukken van haar rondingen worden deze alsmaar groter en groter. Haar volgers vinden dit ook alles behalve erg om te zien. Ze beweegt zich van links naar rechts met een gewicht in haar handen. Er valt goed te zien dat Yolanthe Cabau nog in topvorm is. De beeldschone brunette doet nog steeds haar stinkende best om de knapste vrouw van Nederland te blijven.

Het achteraanzicht van Yolanthe Cabau is om van te watertanden

De ronde vormen van Yolanthe Cabau zijn een geval apart. Er zijn maar weinig mensen die zulke perfecte ronde vormen hebben als de prachtige brunette. Ze heeft een verblindende legging aan. Deze broek heeft in het midden precies een naad lopen. Door deze naad wordt het achterste van Yolanthe Cabau in tweeën gesplitst. Hierdoor wordt het achteraanzicht om van te watertanden. Wanneer ze sensueel van links naar rechts gaat komt ze in beeld. Zodra je deze beelden hebt gezien, download je per direct de app van Yolanthe. Deze prachtige brunette is van een andere wereld.

Yolanthe Cabau blijft maar gaan met haar hete workouts

Wanneer je denkt klaar te zijn met al haar hete workouts gooit Yolanthe er nog een schepje bovenop. Ze gooit haar benen vol de lucht in. Haar achterste komt hierdoor van de grond af. Als haar benen weer op het matje belanden zorgt dit voor voor een golf aan beweging. Zo zie je dat het niet alleen spier is bij Yolanthe Cabau. Al haar volgers zijn ook super trots op haar dat ze door blijft gaan. Eén volger zegt: “Wat ben je toch goed bezig Yolanthe en wat zie je er weer mooi uit, ga zo door”. Door haar hete workout verwent ze niet alleen haar volgers, maar geeft ze haar volgers ook motivatie om door te blijven gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!