Foto: Wielrenster Puck Moonen knalt bijna uit haar piepkleine zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe wielrenster Puck Moonen heeft maar weer eens laten zien waarom zoveel mannen haar helemaal het einde vinden met deze foto. 

Puck Moonen weet maar net alles binnen boord te houden in dit plaatje

De wielrenster weet wel hoe ze zichzelf zo mooi mogelijk moet kleden. In haar nieuwste post op Instagram heeft Puck haar zwemkleding aangedaan. Natuurlijk is het setje ongelooflijk warm gewassen. Op die manier weet Puck zo veel mogelijk van zichzelf te laten zien. En de wielrenster heeft een waanzinnige verschijning. Daar wil je natuurlijk zo veel mogelijk van te zien krijgen. Puck weet met haar verschijning toch wel flink de aandacht te trekken van haar volgers. Die worden helemaal wild als ze de brunette zo bezig zien. Het is absoluut geen straf om Puck in deze outfit te mogen bekijken.

Puck Moonen neemt mooie pose aan

Natuurlijk weet de brunette nog eens extra haar best te doen op het plaatje. Dat is voor Puck namelijk de enige manier. Minder dan honderd procent kan ze niet geven. Of de wielrenster nu een race rijdt of een foto maakt, ze geeft zichzelf altijd helemaal. Het was voor Puck niet genoeg om in een van haar meest kleine pakjes te verschijnen. De brunette moest ook nog eens speciaal voor de foto een zeer interessante pose aannemen. Dat zorgt er gelijk voor dat je nog meer van Puck haar verschijning te zien krijgt dan in eerste instantie de bedoeling was. En daardoor kan je nog even een extra stukje smullen van de geweldige wielrenster.

Puck Moonen op vakantie

Op haar vakantie weet Puck haar volgers wel flink te plezieren. Die mogen namelijk allemaal genieten van de meest mooie pakjes die Puck mee heeft genomen. En die zijn echt wel een genot voor het oog. Puck lijkt wel op een missie om zoveel mogelijk van zichzelf te laten zien. En dat gaat nog best goed.

De zomer staat helemaal in het teken van Puck Moonen

Het mag duidelijk zijn dat Puck met haar outfits de zomer wel aan het domineren is. De brunette heeft absoluut gewonnen in de race om de mooiste kiekjes. Met haar fijne foto’s van haar belachelijk mooie uitstraling weet de wielrenster haar volgers gewoon te laten watertanden. Haar talent voor het maken van bijzondere foto’s is dan ook het cadeautje van de zomer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!