Foto: Wielrenster Puck Moonen knalt bijna uit haar piepkleine zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe wielrenster Puck Moonen heeft maar weer eens laten zien waarom zoveel mannen haar helemaal het einde vinden met deze foto. 

Puck Moonen weet maar net alles binnen boord te houden in dit plaatje

De aantrekkelijke wielrenster weet wel hoe ze zichzelf zo aantrekkelijk mogelijk moet kleden. In haar nieuwste post op Instagram heeft Puck een heerlijk zwempakje aangedaan. Natuurlijk is het setje ongelooflijk klein. Op die manier weet Puck zo veel mogelijk van zichzelf te laten zien. En de aantrekkelijke wielrenster heeft een waanzinnig lichaam. Daar wil je natuurlijk zo veel mogelijk van te zien krijgen. Puck weet met haar knappe lijf toch wel flink de aandacht te trekken van haar volgers. Die worden helemaal wild als ze de brunette zo bezig zien. Het is absoluut geen straf om Puck in deze outfit te mogen bekijken.

Lees ook: Foto: Puck Moonen maakt vriend gek in badpak vol met gaten

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen geeft met spannende pose veel van haar lijf weg

Natuurlijk weet de aantrekkelijke brunette nog eens extra haar best te doen op het plaatje. Dat is voor Puck namelijk de enige manier. Minder dan honderd procent kan ze niet geven. Of de aantrekkelijke wielrenster nu een race rijdt of een spannende foto maakt, ze geeft zichzelf altijd helemaal. Het was voor Puck niet genoeg om in een van haar meest kleine en strakke badpakjes te verschijnen. De aantrekkelijke brunette moest ook nog eens speciaal voor de foto een zeer aantrekkelijke pose aannemen. Dat zorgt er gelijk voor dat je nog meer van Puck haar spannende lichaam te zien krijgt dan in eerste instantie de bedoeling was. En daardoor kan je nog even een extra stukje smullen van de geweldige wielrenster.

Lees ook: Foto: Puck Moonen speelt op de vloer met haar harige vriendinnetje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen laat op haar vakantie de meest exotische pakjes zien

Op haar vakantie weet Puck haar volgers wel flink te verwennen. Die mogen namelijk allemaal genieten van de meest exotische pakjes die Puck mee heeft genomen. En die zijn echt wel een genot voor het oog. Puck lijkt wel op een missie om zoveel mogelijk van haar heerlijke lichaam te laten zien. En dat gaat nog best goed. Met haar prachtige lijf weet Puck haar fans al de hele zomer lang te laten genieten. Als Puck inmiddels na al die plaatjes iets goed kan, dan is het wel foto’s maken van haar heerlijke lijf.

De zomer staat helemaal in het teken van Puck Moonen

Het mag duidelijk zijn dat Puck met haar heerlijke outfits de zomer wel aan het domineren is. De prachtige brunette heeft absoluut gewonnen in de race om de mooiste kiekjes. Met haar fijne foto’s van haar belachelijk mooie lichaam weet de wielrenster haar volgers gewoon te laten kwijlen van genot. Haar talent voor het maken van bijzondere foto’s is dan ook het cadeautje van de zomer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?