Foto: Wendy van Dijk gaat na breuk met Erland Galjaard niet lang single blijven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een opmerkelijk interview met RTL Boulevard lijkt de relatie tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard op de rotsen te zijn gelopen. Ondanks haar 52 jaar blijft Wendy een opvallende verschijning en is ze nog steeds zeer gewild in de entertainmentindustrie. Dus hoe lang zou ze single blijven?

Wat is er gebeurd met Wendy en Erland?

De geruchtenmolen draait op volle toeren over een mogelijke crisis in het huwelijk van Erland Galjaard (56) en Wendy van Dijk (52). Erland, de voormalige topman bij Talpa, heeft naar verluidt zijn eigen appartement in Rotterdam verworven, zo meldt Bekende Buren. En dit voedt de geruchten dat deze twee tortelduifjes uit elkaar zijn. Maar is dat wel zo? Tijdens een interview met RTL Boulevard geeft ze onduidelijk antwoord op vragen over Erland Galjaard. “Zolang de binnenwereld maar goed is, En dat is het ook” ondersteund ze met twee duimen. Op camera is ze niet duidelijk over de situatie en haar zoon kijkt ook naar der rare zinnen. Als er niks aan de hand is dan zeg je dat toch gewoon op de camera?

Lees ook: Ramptoerist Wendy van Dijk raakt de weg kwijt tijdens trip naar Oekraïne

Het appartement van Erland Galjaard in Rotterdam

Erland Galjaard heeft onlangs een appartement in Rotterdam op de kop getikt. Maar liefst met een prijskaartje van 1,5 miljoen hele euro’s. Terwijl de vraag prijs 1,75 miljoen was heeft Erland het voor een kwart miljoen goedkoper kunnen kopen. Het is niet de eerste keer dat Galjaard een appartement koopt zonder Van Dijk. Eerder verwierf hij een dubbel bovenhuis aan de Vossiusstraat in Amsterdam, dat hij inmiddels heeft verkocht voor een bedrag van 1.960.000 euro. Dat is niet niks, en daar heeft hij waarschijnlijk dit appartement van betaald. Erland komt oorspronkelijk uit Sassenheim, dit ligt in Zuid Holland. Dus zou hij terug naar zijn oorsprong en lekker in Rotterdam gaan wonen zonder zijn huidige vrouw?

Lees ook: Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

De dochters en zonen van deze twee sterren

Erland Galjaard en Wendy van Dijk zijn de trotse ouders van hun dochter, Lizzy Galjaard, die in 2011 werd geboren. Bovendien heeft Erland uit een eerdere relatie een zoon genaamd Orson Galjaard. De liefdevolle dynamiek van hun samengestelde gezin speelt een belangrijke rol in hun leven en versterkt de band tussen Erland, Wendy, Lizzy en Orson. Samen vormen ze een hechte familie-eenheid, waarin liefde en ondersteuning centraal staan. Deze betrokkenheid bij zowel hun biologische als samengestelde familie toont de warmte en harmonie die Erland en Wendy koesteren in hun persoonlijke leven. Naast hun dochter Lizzy en Erlands zoon Orson, heeft Wendy van Dijk ook een zoon genaamd Sem van Dijk. Het is opmerkelijk dat Sem niet alleen in de schijnwerpers staat vanwege zijn beroemde moeder, maar ook vanwege zijn eigen opkomende carrière in de muziek. Hij heeft zich ontwikkeld tot een getalenteerde artiest en zijn nummer ‘Appelboom’ is een regelrechte hit gebleken, met meer dan 4 miljoen keer beluisterd. Sem’s muzikale succes toont aan dat hij in de voetsporen treedt van zijn beroemde ouders en zijn eigen weg bewandelt in de entertainmentwereld. Bovendien heeft Sem ook een opmerkelijk knappe vriendin, wat de aandacht van vele bewonderaars trekt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!