Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6, maar op deze foto is ze totaal onherkenbaar! Ze deelde onlangs allerlei foto’s uit haar privé collectie. Dit zagen ook wij niet aankomen!

Wendy van Dijk is een hartstikke bekende Nederlandse presentatrice en actrice. Ze is vooral bekend van haar rol als Ushi in Ushi en Van Dijk. Daarnaast heeft ze ook veel bekende programma’s gepresenteerd, zoals X FactorTe Land Ter Zee En In De Lucht en The Voice Of Holland. Intussen zit ze bij SBS6.

Wendy van Dijk deelt nooit eerder vertoonde foto’s

De blonde actrice en presentatrice is al een tijdje actief op de televisie. Dat is ook niet zo gek, want al op twaalfjarige leeftijd werd ze geïntroduceerd in de televisiewereld. Tot op de dag van vandaag doet ze dat dus nog steeds. Naast acteren en presenteren houdt ze zich ook bezig met allerlei andere dingen. Zo heeft ze een eigen magazine én heeft ze een eigen schoenen- en tassenlijn gemaakt: Shabbies by Wendy. De lijn is vanaf 9 maart dit jaar in winkels verkrijgbaar. De blondine is dus flink in de weer met haar werk. Op Instagram besluit ze een aantal foto’s te plaatsen die even helemaal niks te maken hebben met al die televisie en business. Ze verrast haar volgers met allemaal foto’s uit de oude doos. Wendy plaatst zes foto’s van een vakantie die ze had toen ze achttien jaar oud was. Ze vertelt in het bijschrift dat het haar eerste vakantie zonder ouders was en dat ze daar ontzettend van heeft genoten. Samen met haar beste vriendin zat ze drie weken op Mallorca. De vrijheid die ze daar had voelde heerlijk, vertelt ze. “Ik kon extra genieten van die vakantie en die vrijheid omdat ik terug zou keren naar huis waar ik werd opgevangen door mijn ouders.”

Deze nooit eerder vertoonde foto’s plaatst Wendy natuurlijk niet voor niks. In het bijschrift vertelt ze de rede van het plaatsen van deze vakantiekiekjes: “Ik post dit verhaal om aandacht te vragen voor Het Vergeten Kind. Voor heel veel uithuisgeplaatste jongeren is 18 worden geen feestje. Het betekent stress en onzekerheid. Alle hulp valt ineens weg. Hebben ze straks nog wel een dak boven hun hoofd? Dus vinden wij dat zorg pas moet stoppen als kinderen er klaar voor zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Kinderen van Wendy van Dijk vergeten haar leeftijd tijdens verjaardag

Het is nog niet zo lang geleden dat de prachtige Wendy van Dijk haar verjaardag mocht vieren. Ze werd 52 en kreeg allerlei cadeautjes. Ze werd helemaal verwend en kreeg ook een verjaardagskaartje. Daar schrok ze even van, want er stond niet 52 op het kaartje, maar 65! Gelukkig was dat een grapje van haar kinderen en ze kan er zelf ook hard om lachen. Ze plaatst het resultaat op Instagram en zet erbij: “als je zo’n kaartje krijgt van je kids dan valt het allemaal reuze mee!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...