Foto: Wat is er met de wenkbrauwen van Bridget Maasland aan de hand?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is al jaren een van de meest verzorgde vrouwen van Nederland die tot in de puntjes op haar uiterlijk let. maar wat er nu met haar wenkbrauwen gebeurt…

Wie presentatrice Bridget Maasland een beetje in de agten houdt op haar social media kanalen, die is wat bijzonders opgevallen de laatste tijd. Want wat is er nu precies met de wenkbrauwen van de bloedmooie, blonde presentatrice aan de hand. Het valt ook moeilijk uit te leggen, dus tijd om eens dieper in de foto te duiken en te zien wat daar allemaal gebeurt. Want de nieuwe look van Bridget is er eentje voor in de geschiedenisboeken.

Lees ook: Bridget Maasland deelt privé foto uit ongetemde jeugd
Bridget haar wenkbrauwen zijn onnatuurlijk op foto, maar wel mooi

De wenkbrauwen van Bridget lijken op de foto een compleet eigen leven te willen leiden. Ze lijken volledig los te staan van de rest van het prachtige gezicht van de leuke en spontane presentatrice. Natuurlijk zien haar wenkbrauwen er buitengewoon goed uit. Bridget heeft zo te zien heel veel tijd gestoken in het succes van de haartjes boven haar ogen. Maar het is verre van natuurlijk als je het zo ziet. Er lopen weinig tot geen vrouwen rond die van zichzelf zulke wenkbrauwen zullen hebben. Nu maakt dat soms ook helemaal niet uit. Je kan Bridget het niet kwalijk nemen dat ze er op haar best uit wil zien. Maar je gaat er wel een beetje je eigen wenkbrauw van ophalen.

Bridget straalt op nieuwe foto

De nieuwe look van Bridget is hier om te blijven. Dat zie je ook aan de foto die ze net voor het weekend online zette. Daarin lijkt de geweldige blondine te stralen. Ze heeft een van de mooiste lachjes van het land en dat zie je ook wel aan haar af. Ze lacht niet alleen met haar mond, maar lijkt met haar hele hebben en houden te lachen richting de camera. En dat komt erg goed over. Het groene truitje die ze draagt, maakt haar ook nog een beetje onschuldig en knuffelbaar. Al met al is dit een geweldige look voor Bridget. Nog steeds niet de meest natural, maar dat hoeft natuurlijk ook niet. want waarom zou je jezelf niet mooier maken dan je van jezelf al bent?
Bridget blijft een beeldschone verschijning

Ondanks haar ‘niet-zo-natuurlijke’ look blijft Bridget een van de meest prachtige vrouwen van Nederland. Misschien juist wel dankzij alle toevoegingen die ze gebruikt. Hoe het ook zij, iedereen wordt blijer als Bridget een leuke foto van zichzelf plaatst. En dat doet ze gelukkig regelmatig waardoor je vrij vaak kan genieten van een mooie dag met een minstens net zo mooie foto van Bridget. Als je die op je netvlies krijgt dan weet je dat je dag een goede dag gaat worden. Bridget helpt zo iedereen door de sombere koude wintermaanden heen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.