Foto: Wanhopige Amber Brantsen lokt Viaplay-kijker met heerlijk jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Viaplay dreigt de rechten van F1 kwijt te raken! Dat is mogelijk slecht nieuws voor Amber Brantsen dus! met dit soort outfits maakt ze de (steeds vaker afhakende) kijker wél blij natuurlijk!

Amber Brantsen laat groeiend buikje zien in zware tijden

De knappe presentatrice Amber Brantsen laat een groeiend buikje zien in haar nieuwe jurkje. Ze is namelijk al weer 21 weken zwanger en deze keer gaat het gelukkig stukken beter met Amber dan de eerste zwangerschap. Waar ze de eerste keer continu zwak en misselijk was, heeft ze daar bij deze zwangerschap weinig last van. Ze geniet zelfs een beetje van de zwangerschap. Waar Amber minder van geniet, dat is het mogelijk kwijtraken van haar baan. Het gaat namelijk de laatste maanden niet heel erg goed met Viaplay. En dat zou kunnen betekenen dat Amber haar baan kwijtraakt. Hopelijk zijn outfits als dit leuke jurkje genoeg om ervoor te zorgen dat er weer meer kijkers worden aangetrokken tot de digitale zender. Want anders krijgt Amber het straks met een tweede kindje nog zwaar te verduren.

Lees ook: Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Kan Amber Brantsen Viaplay nog redden van de ondergang?

Is het nog mogelijk om het ondergaande Viaplay te redden voor het helemaal ten onder gaat. Als het aan Amber Brantsen ligt wel. De knappe presentatrice doet er alles aan om meer kijkers te trekken naar de streaming service. Op die manier hoopt de brunette dat er genoeg mensen zullen kijken om de zender een beetje nieuw leven in te kunnen blazen en zo te redden wat er te redden valt. Maar zelfs als Viaplay meer abonnees zou krijgen, zit er nog een grote adder onder het gras. En die kan de zender nog wel eens de kop gaan kosten.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen laat zich van achteren fotograferen tijdens exclusieve show

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Talkies Magazine (@talkiesmagazinenl)

Kan Viaplay straks nog wel de Formule 1 streamen?

Er was al wel even bekend dat de streaming service in zwaar weer verkeerde. Maar hoe zwaar dat weer eigenlijk was, dat was niet helemaal bekend. Maar nu is het bedrijf gekelderd op de beurs en wordt duidelijk dat het in een ontzettend lastige positie zit. De aandeelhouders zien het niet meer zitten, de kosten zijn te hoog, het bezuinigen gaat niet snel genoeg en dan is er natuurlijk nog de kwestie van het kopen van de rechten voor de Formule 1. Die rechten gaan altijd per drie jaar en Viaplay heeft deze nog tot en met 2024. Maar daarna zou iemand anders de rechten kunnen verkrijgen. En aangezien het grootste deel van de Viaplay kijkers een abonnement heeft vanwege de Formule 1, zou dat nog wel eens de laatste druppel kunnen zijn voor de zender.

Wanneer worden de F1-rechten verkocht?

Dat is nou juist het probleem. De rechten voor 2025, 2026 en 2027 worden deze maand al verkocht. En dat terwijl Viaplay in ontzettend zwaar weer zit. Ze hebben het ook niet makkelijk gemaakt voor zichzelf, aangezien ze in eerste instantie 90 miljoen hebben betaald voor de rechten, drie keer meer dan Ziggo, die daarvoor de rechten in handen had, ooit betaald heeft. Viaplay kan dat geld natuurlijk nu niet ophoesten. Niet dat Ziggo dat wel kan, maar vanwege Viaplay’s eerdere hoge bod zal de prijs voor de rechten van de F1 nu waarschijnlijk uitvallen rond de 50 miljoen. Het is maar de vraag of Viaplay dat kan betalen. Ziggo kan dat waarschijnlijk wel. Het zou betekenen dat de F1 weer teruggaan naar hun oude vertrouwde plek. Hopelijk weet Ziggo ook met Viaplay een deal te sluiten voor het inzetten van Amber Brantsen. Dan is het plaatje helemaal rond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?