Foto: Amber Brantsen laat zich van achteren fotograferen tijdens exclusieve show

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft zich de afgelopen paar jaar geplaatst als iedereens favoriete presentatrice. Daarom vinden mensen het ook zo leuk als ze een nieuwe foto plaatst. 

Viaplay presentatrice Amber Brantsen laat zich zien van achter

De knappe presentatrice van Viaplay was op een exclusieve show in Amsterdam. Viaplay’s 3-delige docuserie Max Verstappen: Anatomy of a Champion ging daar namelijk in première. En natuurlijk mocht het gezicht van de zender niet ontbreken op zo’n belangrijk evenement. Dat zou toch een beetje gek zijn. Amber besloot om een ontzettend verleidelijk pakje aan te trekken voor het evenement. Daar blies ze iedereen mee achterover. Voor de show begon moest Amber natuurlijk wel nog even een mooie foto maken voor haar volgers. Die moesten natuurlijk ook een klein beetje kunnen meegenieten van de avond. En dus draaide Amber zich verleidelijk om naar de camera om haar fans te laten zien hoe knap ze is.

Lees ook: Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Het feestelijke jurkje van Amber Brantsen

Natuurlijk kon Amber niet naar dit feestelijke evenement in haar normale kleding. Ze had speciaal voor dit feestje een bijzondere jurk geregeld waar ze er beeldschoon in uit zag. De rode kleur van het jurkje zorgde ervoor dat Amber er geweldig bij liep en tussen alle andere mooie vrouwen toch nog heel erg goed opviel. Voor de knappe brunette was dit zeker wel een goede keuze. Amber wist met haar jurkje iedereen te verrassen. De mensen op het evenement hadden wel het een en ander verwacht, maar dat Amber er zo mooi bij zou lopen kwam voor veel van de gasten toch als een verrassing. Natuurlijk was het wel een hele positieve verrassing die de avond alleen maar leuker maakte.

Amber was de kers op de taart van Viaplay evenement

Natuurlijk kwamen mensen vanuit heel Nederland, en vaak ook erbuiten, om de nieuwe documentaire over Max Verstappen te zien. Maar dat was bij lange na niet het meest leuke aan de avond. Iedereen was het er unaniem over eens dat de documentaire erg leuk was, maar dat de avond niet compleet was geweest zonder Amber Brantsen en haar prachtige jurkje. Binnen het F1 wereldje heeft Amber zich toch wel flink bewezen. De Nederlandse Formule 1 fan kan ook bijna niet meer naar een race kijken zonder zich te verheugen op Amber Brantsen. Daarom was haar aanwezigheid op de première van de docu ook zo ontzettend fijn voor veel mensen.

Knappe presentatrice maakt zichzelf onmisbaar bij F1 kijker

Amber heeft dat de afgelopen jaren slim opgepakt. Ze heeft zichzelf onlosmakelijk verbonden aan de Formule 1, waardoor veel mensen nu direct de link leggen tussen de sport en de knappe presentatrice. Daardoor heeft Amber zich onmisbaar gemaakt voor Viaplay. Een slimme zet van Amber. De meeste mensen willen en verwachten nu namelijk Amber Brantsen op hun scherm als ze Viaplay kijken. Daar zit ze dus nog wel even veilig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...