Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Prachtige presentatrice van Viaplay heeft plezier in de zon

Amber Brantsen is inmiddels wel een beetje bekend als het gezicht van Viaplay. Als je aan de sportzender denkt, dan denk je aan Amber. En ze neemt die rol ontzettend serieus. Daarom zorgt ze ook dat ze ten alle tijden er op haar best uit ziet. Ze moet natuurlijk wel een beetje representatief blijven. Ook als ze een dagje vrij heeft. En dat zie je wel op de foto hieronder. Hoewel Amber een dagje vrij heeft om te genieten van de warme zonnestralen, heeft ze wel een hele mooie outfit aangetrokken, zodat ze zich van haar beste kant kan laten zien. Amber weet in het zonnetje zich wel te vermaken.

Lees ook: Amber Brantsen scoort bij Viaplay-kijker met opvallend topje

Amber Brantsen is met schapenvachtje zeer knuffelbaar

Met de bodywarmer die Amber aanheeft, komt ze gelijk een stuk knuffelbaarder over op de foto. Het vestje lijkt zo ontzettend zacht. Daardoor wil je eigenlijk alleen maar Amber in je armen nemen en deze zachte verschijning knuffelen. Misschien als je het heel lief vraagt, dat het knappe gezicht van Viaplay het toestaat. En anders heb je in ieder geval nog de mooie foto waar je naar kan kijken.

Het verleidelijke jurkje van Amber Brantsen

De foto hierboven is natuurlijk een privé kiekje van de presentatrice, maar Amber gaat ook vaak genoeg professioneel op de foto. Kijk maar naar het plaatje hieronder. Amber heeft daar een fotoshoot gehad voor een magazine. En daar mocht de knappe presentatrice natuurlijk een van haar mooiste outfits voor aantrekken. Ze draagt op de foto een ontzettend verleidelijk jurkje, waar haar knappe lichaam goed in uitkomt. Amber weet inmiddels wel hoe ze haar volgers moet verleiden en zet dan ook al haar charme in, elke keer dat ze op de foto verschijnt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talkies Magazine (@talkiesmagazinenl)

De aantrekkelijke lach van Amber Brantsen

Behalve haar verleidelijke lichaam is er nog een kwaliteit die Amber bezit die haar zeer geliefd maakt bij haar volgers. En dat is haar aantrekkelijke lach. Als je ook door de foto’s van Amber heen scrolt dan valt de lach je zo op. Het is een hele lieven glimlach die je meteen een beetje doet smelten van binnen. Natuurlijk weet Amber precies wat voor reactie haar lach teweeg brengt, ze heeft er namelijk jaren op geoefend. Met haar schralende lach en perfecte lichaam weet Amber van elke foto die er van haar genomen wordt, een absoluut succes te maken. Het maakt in principe niet zoveel uit waar Amber de foto maakt of wat voor outfit ze draagt, ze weet zich altijd op een erg verleidelijke manier te presenteren. Amber ziet er op elke foto weer beeldschoon uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!