Foto: Vivienne van den Assem laat zich onder rokje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem draagt eigenlijk liever een spijkerbroek. Met deze foto in een kleurrijk rokje laat ze meteen zien waarom: ze heeft last van stiekeme spiekers!

Ineens snap je waarom Vivienne van den Assem doorgaans liever in een broek de studio betreedt. Durft ze eindelijk eens een interessante rok aan te doen, staat er een crewlid uitgebreid een kijkje te nemen!

Vivienne schittert in wel heel apart rokje

Onlangs deelde Vivienne verschillende kiekjes van een fotoshoot via Instagram. De presentatrice zette deze beelden op haar stories. We konden meegenieten van hoe Vivienne aan het poseren was in verschillende outfits. Ze zet erbij; ‘Shooting in sunshine‘. Ook hier is duidelijk te zien dat de RTL Boulevard presentatrice goed in haar vel zit, met een grote grijns op haar gezicht. Maar de volgende foto op haar Instagram was opvallend. Vivienne had hier een zeer opvallende roze rok aan. Het felgekleurde item is nou niet direct iets waarin je Vivienne vaak rond ziet lopen! Ze zet erbij; ”Just another day at the office”. Je kan veel zeggen over het rokje, maar hij valt in ieder geval wel op. Ze heeft hulp van een crewlid nodig bij het aantrekken van het kledingstuk. Deze persoon kijkt opvallend naar beneden terwijl ze de rok omhoog tilt met haar handen. Wat een stiekemerd!

Lees ook: Foto: Beeldschone Vivienne van den Assem deelt uitnodigende close-up

Vivienne blikt terug op periode Wie Is De Mol?

Vivienne deelde onlangs een foto van haarzelf in het programma Wie Is De Mol? Vivienne deed mee aan het populaire spelprogramma in 2009. Deze foto deelde ze omdat het die dag de finale van het bekende programma was. ”Omdat het vanavond de WIDM finale is – een kleine tb naar seizoen 2009 toen ik nog een gupje was en slechts een paar opdrachten verwijderd van de ultieme test”. Ze benoemt dus dat ze nog erg jong was destijds, maar dat ze met een goed gevoel op de reis terugblikt. Haar volgers reageren, soms niet al te positief; ”#howcanimakethisaboutme”. Aan sommige reacties te lezen, vinden mensen dus dat Vivienne dit onderwerp erg naar haarzelf toetrekt, terwijl het helemaal niet over haar gaat. Zou dit het geval zijn? Of wilde ze gewoon even terugblikken op het avontuur?

Bekend van ZOOP en RTL Boulevard

Vivienne van den Assem houdt haar Instagram goed bij, en houdt op deze manier haar fanatieke volgers goed op de hoogte van haar bezigheden.  Op Instagram zie je op iedere foto een lach op haar gezicht. En dat mag ook want ze gaat enorm lekker, met ruim 40.000 volgers is de presentatrice niet meer te stoppen. Ze is vaak te zien bij RTL Boulevard, waar ze schittert met haar presentatiekunsten. Maar de presentatrice is niet alleen bekend van RTL Boulevard! Veel mensen maakten kennis met Vivienne vanwege haar rol in de jeugdserie ZOOP. De actrice schitterde in ZOOP als Elise Pardoel. Door deze rol is haar bekendheid flink gestegen en is ze inmiddels niet meer van de buis te slaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...