Foto: Beeldschone Vivienne van den Assem deelt uitnodigende close-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem maakt haar volgers weer blij met een schitterende nieuwe foto op haar Instagram. Ditmaal gaat het om een zeer uitnodigende close-up…

Wegdromen met Vivienne op NPO Radio 2

We kennen Vivienne van den Assem als presentratice van vele programma’s en actrice van bekende Nederlandstalige films en series. Zo was Vivienne altijd te zien in de populaire serie ZOOP en genoten we met volle overgave van Vivienne in het wild tijdens de serie. Nu was Vivienne een keer niet te zien op een groot scherm maar hoorde we haar stem over de radio. Zo was Vivienne namelijk bij NPO radio 2 en ze besloot een selfie te maken. We zien een close up beeld van Vivienne met een grote microfoon voor haar neus. De knappe vrouw straalt van alle kanten op het shot.

Lees ook: Vivienne van den Assem deelt bizarre foto uit privé-collectie

Vivienne van den Assem bij RTL Boulevard

Vivienne komt op veel verschillende media kanalen in beeld, als presentatrice actrice en dus radio host. Daarnaast schuift Vivienne regelmatig aan bij RTL Boulevard. Ondanks het kort pittige kapsel van Vivienne ziet ze er altijd op en top uit achter de desk. Sinds 2014 werkt Vivienne al bij RTL Boulevard. Helaas werd Vivienne tijdelijk van de desk weggehouden in de corona tijd. RTL Boulevard besloot namelijk te bezuinigen en blijkbaar paste Vivienne niet in het budget. De presentatrice moest dus rustig afwachten totdat ze weer dagelijks te zien was bij RTL Boulevard. Zo stond Marieke Elsinga in plaats van Vivienne achter de desk om het laatste nieuws de wereld in te helpen. Naast RTL Boulevard was Vivienne ook een periode te zien bij MolTalk. Nadat ze zelf als fanatiek deelnemer meedeed aan het negende seizoen Wie is de mol mocht ze nog een beetje in het spel blijven hangen tijdens MolTalk. Helaas moest Vivienne de rol als presentatrice van MolTalk doorgeven aan Marlijn Weerdenburg.

Vivienne heeft vriend Arne en zoon Guus

Vivienne is ook nog eens moeder van een zoontje genaamd Guus. Guus is geboren in 2018 en Vivienne deelt regelmatig foto’s van haar zoontje. Vivienne is dan ook een erg knappe moeder met een super blond zoontje. Ondertussen is Vivienne al heel wat jaren samen met haar vriend Arne van Temphoven. Het stel is al meer dan 10 jaar samen en hebben hun liefde vastgelegd met een kind. Vivienne en Arne zijn nog niet getrouwd, zo verteld Vivienne in een interview met Veronica Magazine dat trouwen niet boven aan haar to do lijstje staat. Gelukkig verteld Vivienne er ook bij dat als Arne toch de stap zou nemen om haar te vragen ze de prangende vraag wel met ”ja” zou beantwoorden. Als we Vivienne bij RTL Boulevard zien zit ze altijd volledig in de stijgers. Een aantal weken geleden deelde Vivienne een wat realistischer beeld van zichzelf zonder make-up, op de maandag ochtend. Ze schrijft bij de post dat ze er al weer een halve dag op heeft zitten met zoontje Guus. De moeder en zoon kijken allebei nog iet wat slaperig uit hun ogen maar de positieve Vivienne zet bij haar post dat ze juist blij is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!