Foto: Victoria Koblenko krijgt elleboogje tijdens verhit gezinsuitje bij Ajax-Feyenoord

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko vond de wedstrijd blijkbaar niet spannend genoeg, dus zorgde ze zelf voor extra drama. In de ArenA roepen dat je voor Feyenoord bent is nog nooit goed afgelopen…

Afgelopen weekend was de spectaculaire Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Logisch dus dat half bekend Nederland op de tribune zat in de Johan Cruyff ArenA. We zagen al dat Maan de Steenwinkel aanwezig was bij deze wedstrijd. De Amsterdamse jetset wil overduidelijk graag gezien worden op de tribunes van onze hoofdstad. Zo ook Victoria Koblenko, die met haar gezin aanwezig was. De actrice heeft het momenteel zwaar met de oorlog in Oekraïne, dus zorgde de wedstrijd voor een fijne afleiding. Al lijkt een wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord soms ook een beetje op oorlog. De normaal zo pacifistische Victoria zorgde zelf ook voor een klein opstootje op de tribune!

Lees ook: Video: Victoria Koblenko moet echt even afkoelen na misstanden Oekraïne

Victoria krijgt ‘elleboogje’ na juichen voor concurrent

Ondanks dat Victoria heerlijk aan het genieten was van de derby samen met haar man en zoontje, gebeurde er toch iets opmerkelijks. Terwijl de F-side spandoeken in de fik staken, besloot Victoria ook dat het tijd was voor een vlammetje in de pan. De actrice kreeg het krankzinnige idee om midden in de ArenA, omringd door Ajax-supporters ineens voor Feyenoord te gaan juichen. Ze deed dit om haar zoontje te pesten, die een klinkende overwinning van Ajax had voorspeld. Daar kreeg Victoria direct spijt van: ”Kiy had voorspeld dat het 6-1 zou worden voor Ajax en toen had ik besloten om vandaag voor Feyenoord te zijn. Valt niet in goede aarde. Kreeg net een elleboog toen ik juichte”. Van wie zou ze deze elleboog hebben gekregen? Het gezicht van Victoria zag er op onderstaande foto ongeschonden uit, dus het zal geen harde elleboog zijn geweest. Een kinderelleboogje misschien!

Victoria haalt recordbedrag op voor Oekraïne

De oorlog in Oekraïne lijkt iedereen te raken. Ook al is het niet in ons land voelt het toch zo dichtbij, en dat is het ook, het is in hetzelfde continent. Voor actrice Victoria Koblenko komt de oorlog wel heel dichtbij. De actrice is geboren in Oekraïne en heeft hier familie wonen. En als je van origine uit Oekraïne komt, is dit allemaal heel eng. De actrice deelde er van alles over op Instagram en steunde het land massaal met een giro 555 actie. Zo zette de actrice ook het volgende op Instagram. Ze plaatste een foto waarin ze een cheque in haar hand heeft, met hierop het getal 150 miljoen. De actrice heeft dus in totaal 150 miljoen opgehaald voor haar thuisland. Na alle droevige dagen moet dit toch een opkikker zijn geweest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!