Video: Victoria Koblenko moet echt even afkoelen na misstanden Oekraïne

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko heeft zich de afgelopen tijd flink ingezet voor het conflict in Oekraïne. En daarom is het nu tijd voor wat welverdiende afkoeling. 

De beeldschone Victoria Koblenko heeft zich de laatste tijd flink ingezet om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de misstanden in Oekraïne. Victoria leeft mee met de mensen in het land, nu de Russen zijn binnengevallen. Ze draagt graag haar steentje bij om te helpen. Maar al dat harde werk, daar raakt Victoria lichtelijk oververhit van. Dus dan is het na afloop ook wel even fijn om een verfrissende duik te nemen in het koude water. En dat is precies wat Victoria dan ook gedaan heeft. Nadat ze haar bijdrage aan Giro555 had geleverd, dook ze meteen het ijskoude water in.

Lees ook: Foto: Zo bestrijdt Victoria Koblenko de oorlog in Oekraïne

Victoria deelt resultaat inzameling op indrukwekkende foto

Het is zeker indrukwekkend hoeveel Victoria in heeft weten te zamelen voor de slachtoffers van het conflict in Oekraïne. Trots deelt ze dan ook het resultaat op haar Instagram pagina. Victoria mag ook wel heel erg trots zijn op wat ze heeft bereikt. Natuurlijk roepen alle BN’ers op om geld te storten op Giro555 om zo de slachtoffers in Oekraïne te helpen, maar er zijn er lang niet zoveel die daadwerkelijk zelf de handen uit de mouwen steken. Victoria heeft echt wel wat bereikt de afgelopen weken. En dat verdient een applausje. In een conflict waar elke cent aan steun gewaardeerd wordt, heeft Victoria een monsterbedrag weten te leveren. Want als het om hulp leveren gaat, levert Victoria geen half werk af.
Niet de eerste keer dat Victoria een ijs bad neemt voor Oekraïne

Het is trouwens niet de eerste keer dat Victoria de koude wateren trotseert voor Oekraïne. Even geleden dook ze ook al kopje onder om zo aandacht te vragen voor het conflict. Haar post had destijds te maken met het onder ogen zien van je eigen demonen en die overwinnen. Voor Victoria was dat het ijskoude water, waar ze een volle minuut in bleef zitten. Het was een ludieke manier om aandacht te vragen voor een zwaar conflict en de prachtige Victoria heeft duidelijk resultaat geboekt met haar inzet.

Victoria blijft zich inzetten voor een betere wereld

Voor nu heeft Victoria haar steentje bijgedragen aan het verbeteren van de situatie in Oekraïne. Maar de bloedmooie actrice blijft zich inzetten voor een betere wereld. Of het nu het plastic probleem, afval op straat of een nieuwe oorlog ver weg is, Victoria gaat het allemaal oplossen. Of ja, ze doet in ieder geval een hele dappere poging om dat te doen. Als iedereen net iets meer was als Victoria dan zou de wereld er absoluut beter uitzien. Niet alleen omdat iedereen zijn verantwoordelijkheid zou nemen, maar ook omdat er dan meer exemplaren van deze knappe dame rond zouden lopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!