Video: Victoria Koblenko wordt tussen haar benen gefilmd door man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko neemt haar gezondheid ontzettend serieus. Maar ze lijkt niet in alle rust van haar oefeningen te kunnen genieten. 

Het multitalent Victoria Koblenko werkt na al die jaren nog steeds enorm hard aan zichzelf. En het resultaat mag er zijn. De blondine ziet er ongelooflijk knap uit. Maar haar uiterlijk vergt wel een hoop werk. En dus is Victoria nog wel regelmatig te vinden in de sportschool. Maar daar staat ze niet alleen. Zo laat ze zich graag filmen tijdens het sporten. Die filmpjes kan ze namelijk op haar Instagram pagina zetten. Zo kan ze haar volgers inspireren met haar sportieve levensstijl. Alleen de persoon die haar filmt doet dat soms op een bijzondere manier. Zo filmt hij bijvoorbeeld door de benen van Victoria heen.

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko vergeet broek aan te trekken op strand

Victoria probeerde sportief te doen op intensieve video

Ondanks dat Victoria geen sportkleding bij zich had, deed ze toch een dappere poging om een beetje sportief te blijven. En dat ging haar eigenlijk best wel goed af. Ze moest een klein beetje afzien, omdat ze natuurlijk niet de juiste kleding bij zich had. Maar dat zat Victoria eigenlijk niet zo in de weg. Toch liep de avond niet helemaal hoe Victoria het bedacht had. Wat ging er dan allemaal fout? Nou, het begon toen Victoria zonder duidelijke reden aan alle kanten werd uitgelachen door de mensen in de sportschool. Dat was natuurlijk niet zo netjes, maar Victoria kon in eerste instantie niet echt een reden ontdekken.

Victoria doet ondanks gelach ontzettend haar best

ondanks het flinke gelach doet Victoria ontzettend haar best om haar training af te maken. Maar het knaagde wel aan haar. Wat was er toch mis met haar manier van sporten? Maar toen werd het allemaal duidelijk. Victoria had een klein probleempje met haar broekje. En dat was natuurlijk een klein beetje beschamend. Ook Victoria zelf moest er enorm om lache toen ze het probleem ontdekte. Daardoor ging het sporten wel even wat minder. Je kan ook moeilijk oefeningen doen als je de slappe lach hebt. Maar Victoria wist zich goed te herpakken. Gelukkig vond ze het allemaal niet zo erg en kon de knappe blondine gewoon door gaan met sporten.

Victoria moet bijzondere trainingsvideo helaas toch blurren

Ondanks dat haar bijzondere video er ontzettend goed uit ziet, moet er toch het een en ander geblurred worden. En dat is ook wel logisch. Victoria liet door de stof van haar broekje net even te veel van zichzelf zien. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Dus dan maar een klein beetje censuur toepassen op de video voordat deze online verschijnt. Victoria vindt het niet zo erg. De video wordt er in haar ogen niet minder leuk van om te kijken. En voor Victoria zelf is dit ook iets gemakkelijker om te plaatsen op het internet. Toen de crisis omtrent het filmpje was opgelost kon Victoria gelukkig verder met trainen. En dat beviel haar ondanks alles toch wel enorm.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!