Foto: Victoria Koblenko glijdt uit de bocht in bijzondere zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko showt haar nieuwste op zéér avontuurlijke wijze! De blondine glibbert in volle vaart van links naar rechts…

De knappe actrice laat haar volgers genieten met een actiefoto. Ze durft in volle vaart van de glijbaan in Center Parcs, en vliegt keihard naar beneden. Door de snelheid moet ze alleen wel gaan oppassen. Haar is namelijk absoluut niet glijbaanbestendig!
Victoria Koblenko met gezin op stap

De prachtige actrice reist de hele wereld af. Ze vond het een goed idee om eindelijk in Nederland op vakantie te gaan. Victoria Koblenko heeft nu, net zoals bijna elke Nederlander, ook Center Parcs ontdekt. Ze laat aan haar volgers weten dat ze het geweldig heeft gehad. De blondine heeft het hele weekend gelachen en genoten met haar familie. Ze moest alleen wel een keer oppassen. Zoals te zien is schoot ze bijna uit de bocht!

Victoria Koblenko zet volger voor paal

Iedereen ziet in dat Victoria Koblenko een knappe actrice is. Ook haar eigen volgers zien dat in. Een volger heeft Victoria Koblenko privé geappt, met het idee dat dit ook privé blijft. Deze volger heeft nu achteraf wel spijt dat hij Victoria heeft geappt. Zijn appje heeft ze namelijk met al haar volgers gedeeld. Deze volger zei “Je ziet er lekker uit, jammer van die buitenlandse vent”. Victoria grapt er nu over dat haar vriend dus een nieuwe naam heeft. Hij heet sinds nu ‘buitenlandse vent’. Deze volger denkt de volgende keer dus wel na voor hij een privéberichtje stuurt…
Victoria Koblenko heeft een nieuwe soort van meditatie

Soms is het even nodig om lekker tot rust te komen. Waar sommige mensen gaan mediteren om tot rust te komen, heeft de knappe actrice een alternatief gevonden. Dit is namelijk alpaca’s aaien. Dit werkt volgens Victoria beter dan meditatie. Victoria Koblenko is helemaal één geworden met de natuur. Lekker zonder schoenen in het gras spelen met de alpaca’s. Victoria is weer helemaal tot zichzelf gekomen. Haar gelukshormonen doen dan ook een dansje.
Veel steun voor Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is een Nederlandse actrice met Oekraïense komaf. Sinds de oorlog met Rusland krijgt de prachtige actrice ook veel steun. Sinds het begin van de oorlog heeft ze bij talloze programma’s haar woord gedaan. De kijker is dan ook trots op Victoria dat ze er zo over kan praten. De vriend van Victoria komt uit Oekraïne waardoor het voor haar nog dichterbij komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!