Foto: Victoria Koblenko glijdt uit de bocht in bijzondere zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko showt haar nieuwste badkleding op zéér avontuurlijke wijze! De blondine glibbert in volle vaart van links naar rechts…

De knappe actrice laat haar volgers genieten met een actiefoto. Ze durft in volle vaart van de glijbaan in Center Parcs, en vliegt keihard naar beneden. Door de snelheid moet ze alleen wel gaan oppassen. Haar badkleding is namelijk absoluut niet glijbaanbestendig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Victoria Koblenko met gezin op stap

De prachtige actrice reist de hele wereld af. Ze vond het een goed idee om eindelijk in Nederland op vakantie te gaan. Victoria Koblenko heeft nu, net zoals bijna elke Nederlander, ook Center Parcs ontdekt. Ze laat aan haar volgers weten dat ze het geweldig heeft gehad. De blondine heeft het hele weekend gelachen en genoten met haar familie. Ze moest alleen wel een keer oppassen. Zoals te zien is schoot ze bijna uit de bocht!

Victoria Koblenko zet volger voor paal

Iedereen ziet in dat Victoria Koblenko een knappe actrice is. Ook haar eigen volgers zien dat in. Een volger heeft Victoria Koblenko privé geappt, met het idee dat dit ook privé blijft. Deze volger heeft nu achteraf wel spijt dat hij Victoria heeft geappt. Zijn appje heeft ze namelijk met al haar volgers gedeeld. Deze volger zei “Je ziet er lekker uit, jammer van die buitenlandse vent”. Victoria grapt er nu over dat haar vriend dus een nieuwe naam heeft. Hij heet sinds nu ‘buitenlandse vent’. Deze volger denkt de volgende keer dus wel na voor hij een privéberichtje stuurt…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Victoria Koblenko heeft een nieuwe soort van meditatie

Soms is het even nodig om lekker tot rust te komen. Waar sommige mensen gaan mediteren om tot rust te komen, heeft de knappe actrice een alternatief gevonden. Dit is namelijk alpaca’s aaien. Dit werkt volgens Victoria beter dan meditatie. Victoria Koblenko is helemaal één geworden met de natuur. Lekker zonder schoenen in het gras spelen met de alpaca’s. Victoria is weer helemaal tot zichzelf gekomen. Haar gelukshormonen doen dan ook een dansje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Veel steun voor Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is een Nederlandse actrice met Oekraïense komaf. Sinds de oorlog met Rusland krijgt de prachtige actrice ook veel steun. Sinds het begin van de oorlog heeft ze bij talloze programma’s haar woord gedaan. De kijker is dan ook trots op Victoria dat ze er zo over kan praten. De vriend van Victoria komt uit Oekraïne waardoor het voor haar nog dichterbij komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!