Foto: Victoria Koblenko glijdt uit de bocht in bijzondere zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko showt haar nieuwste badkleding op zéér avontuurlijke wijze! De blondine glibbert in volle vaart van links naar rechts…

De knappe actrice laat haar volgers genieten met een actiefoto. Ze durft in volle vaart van de glijbaan in Center Parcs, en vliegt keihard naar beneden. Door de snelheid moet ze alleen wel gaan oppassen. Haar badkleding is namelijk absoluut niet glijbaanbestendig!
Victoria Koblenko met gezin op stap

De prachtige actrice reist de hele wereld af. Ze vond het een goed idee om eindelijk in Nederland op vakantie te gaan. Victoria Koblenko heeft nu, net zoals bijna elke Nederlander, ook Center Parcs ontdekt. Ze laat aan haar volgers weten dat ze het geweldig heeft gehad. De blondine heeft het hele weekend gelachen en genoten met haar familie. Ze moest alleen wel een keer oppassen. Zoals te zien is schoot ze bijna uit de bocht!

Victoria Koblenko zet volger voor paal

Iedereen ziet in dat Victoria Koblenko een knappe actrice is. Ook haar eigen volgers zien dat in. Een volger heeft Victoria Koblenko privé geappt, met het idee dat dit ook privé blijft. Deze volger heeft nu achteraf wel spijt dat hij Victoria heeft geappt. Zijn appje heeft ze namelijk met al haar volgers gedeeld. Deze volger zei “Je ziet er lekker uit, jammer van die buitenlandse vent”. Victoria grapt er nu over dat haar vriend dus een nieuwe naam heeft. Hij heet sinds nu ‘buitenlandse vent’. Deze volger denkt de volgende keer dus wel na voor hij een privéberichtje stuurt…
Victoria Koblenko heeft een nieuwe soort van meditatie

Soms is het even nodig om lekker tot rust te komen. Waar sommige mensen gaan mediteren om tot rust te komen, heeft de knappe actrice een alternatief gevonden. Dit is namelijk alpaca’s aaien. Dit werkt volgens Victoria beter dan meditatie. Victoria Koblenko is helemaal één geworden met de natuur. Lekker zonder schoenen in het gras spelen met de alpaca’s. Victoria is weer helemaal tot zichzelf gekomen. Haar gelukshormonen doen dan ook een dansje.
Veel steun voor Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is een Nederlandse actrice met Oekraïense komaf. Sinds de oorlog met Rusland krijgt de prachtige actrice ook veel steun. Sinds het begin van de oorlog heeft ze bij talloze programma’s haar woord gedaan. De kijker is dan ook trots op Victoria dat ze er zo over kan praten. De vriend van Victoria komt uit Oekraïne waardoor het voor haar nog dichterbij komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!