Foto: Vajèn van den Bosch deelt vieze backstage-foto na optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe actrice Vajèn van den Bosch heeft weer een nieuw foto geplaatst, maar daar ziet ze er wel een beetje vies uit.

Vajèn van den Bosch heeft vies outfitje aan

Normaal gesproken ziet Vajèn van den Bosch er ongelooflijk leuk uit in haar mooie pakjes, maar nu heeft ze toch een klein beetje een schrikbarende foto gedeeld. Vajèn speelt in de musical Ls Miserables en daarin speelt ze een karakter dat nogal arm en zielig door het leven gaat. Daar hoort dus een andere stijl outfits bij dan de mooie galajurken en dergelijke. Vajèn van den Bosch heeft zich dan ook in een vieze Franse boerenoutfit gehesen voor de voorstelling. Ook haar gezicht zit onder de vegen en vieze strepen. Op die manier bereidt de knappe actrice zich nog even extra goed voor op de voorstelling. Het helpt wel enorm met haar inlevingsvermogen. Haar collega’s bij de musical doen ook allemaal vrolijk mee.

Lees ook: Foto: Vajèn van den Bosch laat haar twee mooiste prijzen zien tijdens galashow
Vajèn van den Bosch laat volgers schrikken

Als je zonder uitleg de foto hierboven ziet, dan schrik je toch wel een klein beetje. Maar gelukkig weet Vajèn van den Bosch het goed te praten. Je bent Vajèn namelijk vooral gewend van haar foto’s op de rode loper. En daar draagt ze natuurlijk hele andere pakjes dan ze op deze foto laat zien. Met haar charmante pakjes weet Vajèn van den Bosch normaliter haar volgers helemaal omver te blazen. Er zit nog wel één voordeel aan de outfit die ze in deze post laat zien. Op de eerste foto is het jurkje dat Vajèn draagt nogal laag uitgesneden. Je krijgt dus een hoop mee van de aantrekkelijke actrice.
Het beeldige galapakje van Vajèn van den Bosch

Zoals je merkt doet Vajèn van den Bosch het pas ect goed op gala’s en premières. De verleidelijke actrice voelt zich daar helemaal thuis. Ze kleedt zich dan ook extra mooi aan voor in die momenten. Vajèn weet bijvoorbeeld voor de opening van The Little Mermaid iedereen te verbazen met een groen glimmend pakje, dat een beetje doet denken aan zeewier. Het rokje dat erbij hoort is ook heerlijk kort en dus weet Vajèn van den Bosch er weer eens ongelooflijk goed uit te zien.
Volgers Vajèn van den Bosch krijgen het heet vanwege spannende jurk

Het mooiste ziet Vajèn van den Bosch er natuurlijk uit in een spannend jurkje. Dat merkte je wel op het Musical Awards gala. Daar droeg de knappe actrice een erg mooi jurkje dat haar er vele malen beter uit deed zien dan iedereen dacht dat mogelijk ws. Het benadrukte precies Vajèn haar mooie vrouwelijke vormen. In het strakke jurkje zag Vajèn er adembenemend uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.