Foto: Uitdagende Emma Heesters knapt bijna uit haar shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters doet er alles aan om haar volgers te laten zien wat ze in huis heeft. Verstikkende shirtjes staan altijd garant voor een enorme lading likes. Maar krijgt ze nog wel voldoende lucht? We hopen dat haar shirtje het eerder begeeft dan de zangeres zelf…

Emma Heesters is net als vele BN’ers veel bezig met haar uiterlijk. Van top tot teen wil ze er goed uitzien. Voor haarzelf, haar vriend, maar ze gunt haar volgers ook een hoop; vaak in de vorm van een mooie foto op Instagram. Meestal betekent dat bij Emma: minder stof. Haar shirtje is deze keer wel héél strak. Zó strak, dat we ons zorgen maken of ze nog wel lucht krijgt…

Lees ook: Foto: Emma Heesters gooit heupen los tijdens exotisch dansje

Emma Heesters hapt naar lucht in nauw shirtje

De foto ziet er goed uit. En Emma natuurlijk ook. De natuurlijke schoonheid hoeft daarvoor uiteraard niet erg veel moeite te doen. Wat opvallende kleding en wat mooie belichting is meestal voldoende om vele likes te krijgen op Instagram. Maar Emma wil meer. Het moest allemaal wat strakker. In een creatieve bui koos ze ervoor om maar een maatje kleiner te pakken. Voor de foto pakt dat allemaal goed uit. Maar of deze outfit geschikt is voor het podium? Of wanneer ze gaat zingen? Dat valt te betwisten. Eén flinke teug zuurstof, en die knoopjes gaan het zéér lastig krijgen!

Emma heeft uitstekende conditie

Als zangeres moet ze vast wel in een goede conditie zijn. En haar stem ook. Ook haar longen zijn waarschijnlijk in topconditie. Zouden dit soort shirtjes haar geheim zijn voor een langdurige adem op het podium? Ze lijkt, bijvoorbeeld tijdens haar optreden op Koningsdag, zowel te kunnen dansen en dat combineert ze makkelijk met een goede, zuiver klinkende stem. Meestal wel in wat lossere kleding dan op deze foto trouwens.

Emma Heesters krijgt altijd haar zin

Stiekem is Emma Heesters best veeleisend. Gelukkig krijgt de blondine áltijd waar ze om vraagt. Ook bij deze foto is dat het geval; ze zegt het zelf in het bijschrift bij de foto. Wát ze precies wilde, en vervolgens gekregen heeft is niet bekend. Toch komt zoiets een beetje hebberig over als het van een succesvolle zangeres komt die meer dan genoeg op haar bankrekening zal hebben staan. Zelfs in tijden van inflatie en economische crisissen geeft Emma haar geld graag uit aan dure kleding. Als dat zich uiteindelijk uitdrukt in nieuwe foto’s op Instagram, willen we natuurlijk niet al te veel klagen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?