Foto: Emma Heesters gooit heupen los tijdens exotisch dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is weer is lekker wild bezig. Ze wringt zichzelf in allerlei rare bochten met haar . De dans die ze uitvoert is niet de typische Nederlandse klompendans. Deze komt uit een heel ander land. Maar welke?

Emma Heesters danst graag. Heel graag zelfs. Ze danst zo graag dat stilzitten voor meer dan enkele seconden eigenlijk niet voor deze zangeres is weggelegd. Zij heeft een aantal missies in het leven: dansen, entertainment bieden, vermaken en zingen. Daarnaast juicht ze heel graag, deze beweeglijke blondine. Ze juicht iedereen toe in het leven, maar haar nieuwste filmpje op TikTok is bedoeld voor de finale van haar team RSC Anderlecht. Samen met de klassieker Let’s get loud zien we Emma helemaal los gaan. Als haar team nu nog niet wint… Het ligt in ieder geval niet aan Emma. Die heeft ruim voldoende moeite gestoken in het filmpje. Nu maar weer is even lekker stil zitten en genieten van de vele kijkersaantallen en comments. Die zijn er genoeg, zoals altijd.

Exotische Emma zoekt grenzen op

Ze is al jaren op TikTok te vinden, deze Nederlandse en gedeeltelijk exotische zangeres. Sterker nog, daardoor is het ook allemaal begonnen bij Emma. Eerst nog enkel voor de camera was ze te bewonderen. Maar inmiddels is ze uitgegroeid tot een echte pop-legende. Ze is haar roots echter nooit vergeten en vaak zat keert ze weer terug naar haar vertrouwde platform. Bijvoorbeeld als er even snel luidruchtig gejuicht moet worden. Dan weet Emma: ik pak gewoon mijn camera en schudt mijn heupen lekker los. Menig TikTokker volgt Emma nog en kan niet wachten tot haar volgende heupexplosie.

@emmaheesters finale !! 🤪💜🤍♬ Let’s Get Loud – Jennifer Lopez

Stille Emma schreeuwt het uit

Haar gekozen nummer voor de TikTok danspasjes past perfect bij de zangeres. Die zingt maar al te graag zo luid mogelijk. Zo ook in het Ziggo Dome, waar ze laatst nog in een weinig verhullende jurk aan de slag was. De jonge zangeres lijkt er geen genoeg van te kunnen krijgen, al dat dansen. En het publiek lijkt ook niet genoeg van Emma te kunnen zien. Haar verkopen voor concerten gaan als een speer altijd en de meeste van haar optredens raken binnen no-time uitverkocht. Als het allemaal zo goed gaat is een overwinningsnummer en bijbehorende dans natuurlijk ook een heel stukje gemakkelijker.

van Emma wordt bekeken

Emma heeft een meer dan duidelijk doel voor haar imposante bewegingen. Dit keer is het geen optreden voor haarzelf of een training maar wil ze simpelweg mensen in beweging brengen voor de finale, die in de avond wordt gespeeld. Mensen in beweging krijgen doet ze maar al te graag, de exotische Emma. Of iedereen haar kan nadoen moet echter nog blijken. Het zijn zeker niet de meest gemakkelijke danspasjes die ze uitvoert en alles gaat erg snel op TikTok. Kan ze niet een keertje rustig alles stap voor stap uitleggen als er geen haast bij is? Of heeft de bewegelijke superster het daar inmiddels veel te druk voor?

Emma’s heupen moeten bewegen

De tijd van stilzitten is voorbij, zo ook voor Emma. Die moet en zal haar heupen blijven bewegen om zo wat overgebleven energie kwijt te raken. Dat ze überhaupt energie over heeft is trouwens een klein wonder. De dans- en zang koningin danst vele dagen op allerlei podia. Bijna geen enkele dag gunt ze haar of eigenlijk haar heupen enige vorm van rust. Emma weet wat ze wil: een van Nederlands meest bekende en bekeken zangeressen worden. Daarvoor moet ze wel erg veel blijven optreden en de dancing queen uithangen. En moet ze daarnaast op TikTok allerlei van dit soort filmpjes maken natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!