Foto: Emma Heesters gooit heupen los tijdens exotisch dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is weer is lekker wild bezig. Ze wringt zichzelf in allerlei rare bochten met haar lichaam. De dans die ze uitvoert is niet de typische Nederlandse klompendans. Deze komt uit een heel ander land. Maar welke?

Emma Heesters danst graag. Heel graag zelfs. Ze danst zo graag dat stilzitten voor meer dan enkele seconden eigenlijk niet voor deze zangeres is weggelegd. Zij heeft een aantal missies in het leven: dansen, entertainment bieden, vermaken en zingen. Daarnaast juicht ze heel graag, deze beweeglijke blondine. Ze juicht iedereen toe in het leven, maar haar nieuwste filmpje op TikTok is bedoeld voor de cup finale van haar team RSC Anderlecht. Samen met de klassieker Let’s get loud zien we Emma helemaal los gaan. Als haar team nu nog niet wint… Het ligt in ieder geval niet aan Emma. Die heeft ruim voldoende moeite gestoken in het filmpje. Nu maar weer is even lekker stil zitten en genieten van de vele kijkersaantallen en comments. Die zijn er genoeg, zoals altijd.

Exotische Emma zoekt grenzen op

Ze is al jaren op TikTok te vinden, deze Nederlandse en gedeeltelijk exotische zangeres. Sterker nog, daardoor is het ook allemaal begonnen bij Emma. Eerst nog enkel voor de camera was ze te bewonderen. Maar inmiddels is ze uitgegroeid tot een echte pop-legende. Ze is haar roots echter nooit vergeten en vaak zat keert ze weer terug naar haar vertrouwde platform. Bijvoorbeeld als er even snel luidruchtig gejuicht moet worden. Dan weet Emma: ik pak gewoon mijn camera en schudt mijn heupen lekker los. Menig TikTokker volgt Emma nog en kan niet wachten tot haar volgende heupexplosie.

@emmaheestersCup finale !! 🤪💜🤍♬ Let’s Get Loud – Jennifer Lopez

Stille Emma schreeuwt het uit

Haar gekozen nummer voor de TikTok danspasjes past perfect bij de zangeres. Die zingt maar al te graag zo luid mogelijk. Zo ook in het Ziggo Dome, waar ze laatst nog in een weinig verhullende jurk aan de slag was. De jonge zangeres lijkt er geen genoeg van te kunnen krijgen, al dat dansen. En het publiek lijkt ook niet genoeg van Emma te kunnen zien. Haar verkopen voor concerten gaan als een speer altijd en de meeste van haar optredens raken binnen no-time uitverkocht. Als het allemaal zo goed gaat is een overwinningsnummer en bijbehorende dans natuurlijk ook een heel stukje gemakkelijker.

Cup van Emma wordt bekeken

Emma heeft een meer dan duidelijk doel voor haar imposante bewegingen. Dit keer is het geen optreden voor haarzelf of een training maar wil ze simpelweg mensen in beweging brengen voor de cup finale, die in de avond wordt gespeeld. Mensen in beweging krijgen doet ze maar al te graag, de exotische Emma. Of iedereen haar kan nadoen moet echter nog blijken. Het zijn zeker niet de meest gemakkelijke danspasjes die ze uitvoert en alles gaat erg snel op TikTok. Kan ze niet een keertje rustig alles stap voor stap uitleggen als er geen haast bij is? Of heeft de bewegelijke superster het daar inmiddels veel te druk voor?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma’s heupen moeten bewegen

De tijd van stilzitten is voorbij, zo ook voor Emma. Die moet en zal haar heupen blijven bewegen om zo wat overgebleven energie kwijt te raken. Dat ze überhaupt energie over heeft is trouwens een klein wonder. De dans- en zang koningin danst vele dagen op allerlei podia. Bijna geen enkele dag gunt ze haar lichaam of eigenlijk haar heupen enige vorm van rust. Emma weet wat ze wil: een van Nederlands meest bekende en bekeken zangeressen worden. Daarvoor moet ze wel erg veel blijven optreden en de dancing queen uithangen. En moet ze daarnaast op TikTok allerlei van dit soort filmpjes maken natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...