Foto: Uitdagend geklede Jade Anna gaat héél diep in de sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna deelt een stel uitdagende video’s via Instagram. De blondine wil duidelijk graag bekeken worden terwijl ze haar nieuwe hobby uitoefent!

Jade Anna deelt een paar opvallende video’s via Instagram. De blondine is de laatste tijd ontzettend veel in de sportschool te vinden, en lijkt dan ook hard te ploeteren om de beste versie van haarzelf te worden. Deze ontwikkeling besluit de blondine dan ook vooral te delen met haar volgers, dus zet ze regelmatig video’s van haar workouts online. En deze willen soms nog wel héél diep gaan. Vooral in deze uitdagende, sportieve outfit..

Zwetende Jade Anna gaat diep in strakke sportkleding

Nu het officieel uit is tussen Jade Anna en Gio Latooy, lijkt de blondine een nieuwe hobby te hebben gevonden. Het is duidelijk dat Jade vóór de zomer de beste versie van haarzelf probeert te worden, want we zien haar op sociale media vaak in de sportschool ploeteren! De blondine probeert haar volgers dan ook zo goed mogelijk op de hoogte te houden van haar persoonlijke vooruitgang, en neem haar sportschema’s door met haar publiek. Sterker nog, ze doet ze zelf gewoon even voor. In een strakke sportoutfit zien we de blondine ploeterend de oefeningen uitvoeren. Ze begint met de ‘Romanian deadlift’. Hierbij zakt ze diep door haar rug terwijl ze een stang over haar benen laat glijden. Vervolgens demonstreert Jade de ‘Bulgarian Split Squat’ aan haar volgers, waarbij ze heel diep door haar knieën moet zakken. Vervolgens volgen er nog een stel zware oefeningen en dan is Jade weer helemaal klaar voor de dag. De blondine gaat een goddelijk lijf tegemoet!

Lees ook: Video: Jade Anna laat verrukkelijk achteraanzicht zien in sportschool

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna poseert in doorschijnend ondergoed-pakje

Het is inmiddels al een tijdje uit tussen Jade Anna en Gio Latooy. De twee lijken allebei een eigen kant op te gaan en niet meer met elkaar te spreken. Sinds deze breuk, lijkt Jade ineens een stuk pikanter te zijn geworden. De blondine lijkt volledig voor die influencer-levensstijl te gaan en niemand lijkt haar meer tegen te kunnen houden. Dit keer poseert Jade namelijk in één van de meest pikante outfits die we ooit van haar hebben gezien. Dit doet ze allemaal in samenwerking met Hunkemöller, dus dan weet je al hoe laat het is. Op de foto’s is te zien hoe Jade Anna een uiterst pikante houding aanneemt in een nóg pikanter pakje. Dit doorschijnende accessoire past perfect om het lichaam van de blondine en Jade lijkt dan ook helemaal in d’r element te zijn. Één arm omhoog, hoofd naar de zijkant tillen en schieten maar. Jade heeft een nieuwe campagne te pakken, en met wat voor merk! Gaan we binnenkort nog meer Hunkemöller x Jade Anna zien? Als haar volgers geluk hebben wel..

Lees ook: Jade Anna deelt gruwelijk mooie foto in strak sportpakje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..