Video: Jade Anna laat verrukkelijk achteraanzicht zien in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds Jade Anna weer single is, is ze veel in de sportschool te vinden. Ze laat haar volgers meegenieten met een verrukkelijk achteraanzicht.

Nadat mensen een relatiebreuk erop hebben zitten gaan vele tijd voor zichzelf vrij maken. Ze gaan op zichzelf focussen en doen er alles aan om de beste versie van zichzelf te worden. Jade Anna doet dat ook en laat haar volgers gelukkig mee genieten.

Jade Anna gooit haar been hoog in de lucht tijdens hete workout

Jade Anna is nu veel in de sportschool te vinden. Tijdens haar relatie met Gio Latooy was ze met regelmaat in de sportschool. Nu ze dus geen relatie meer heeft, heeft ze genoeg tijd over om naar de sportschool te gaan. Dit is niet iets waar haar volgers om gaan klagen, integendeel zelfs. Nu laat de knappe influencer weer zien dat ze in de sportschool is en ditmaal doet ze dat aan de hand van een verrukkelijk achteraanzicht. Ze begint eerst ver voorover te bukken. Hierdoor wordt het achteraanzicht alleen maar verleidelijker. In een superstrak sportbroekje valt er genoeg te zien. Er wordt weinig aan de verbeelding overgelaten. Uiteindelijk eindigt ze haar hete workout met het trainen van haar benen. Ze gooit haar been hoog in de lucht. Ze mag wel vaker zo’n heerlijk achteraanzicht delen!

Jade Anna laat zichzelf zien in zéér uitdagend outfitje

Nu ze 18 jaar is plaatst ze steeds meer verleidelijke foto’s. Ook deze keer is het weer raak. In een zéér uitdagend outfitje staat ze geposeerd. Dit outfitje is eigenlijk bedoelt voor de slaapkamer, maar Jade Anna wilt het maar al te graag delen. Voor alle vrouwen heeft ze een heel handig lijstje gemaakt. Hierin staan allemaal kledingstukken waar Jade Anna de afgelopen tijd geen spijt van heeft dat ze die heeft gekocht. Voor haar vrouwelijke volgers zijn dit dus een paar goede tips over welke kledingstukken ze moeten kopen. Als je kijkt naar mannelijk Nederland dan raden zij vast en zeker aan dat iedereen hetzelfde kledingstuk moet kopen als wat Jade Anna nu aan heeft.

Lees ook: Foto: Jade Anna brengt nieuwjaarsdag door in slechts piepklein topje

Jade Anna staat met superkort topje te poseren in Barcelona

Als je recentelijk in Barcelona was had je misschien wel geluk. Jade Anna was namelijk ook aanwezig in Barcelona. Hier liep ze over straat in een superkort topje en dat was een prachtige aanzicht om van te genieten. Mooier nog dan de stad zelf. Een groot deel van haar buik was door dit superkort topje goed te zien. Waar ze in Nederland niet meer normaal over straat kan, kent hoogstwaarschijnlijk niemand haar in Barcelona. Hierdoor kon ze zonder gestoord te worden lekker over straat. Het is daar dus ook wat makkelijker om zonder probleem een opvallende outfit te dragen. Wat ziet Jade Anna er in haar outfit toch prachtig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.