Jade Anna deelt gruwelijk mooie foto in strak sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna had ruim 1.5 jaar een relatie met Gio Latooy. Dit is sinds kort uit en dat heeft Jade op een wild pad gezet.. 

Nu de relatie tussen Gio Latooy en Jade Anna voorbij is, ligt de hele wereld weer voor haar open. Ze is nu kei hard bezig om aan zichzelf te werken. Met een gruwelijk mooie foto laat ze duidelijk zien dat ze weer single is.

Jade Anna laat weinig aan de verbeelding over

Wanneer een relatie voor bij is gaan de meeste mensen gelijk aan zichzelf werken. Je hebt namelijk meer vrije tijd dan voorheen en deze tijd moet je ergens aan besteden. Jade Anna brengt haar vrije tijd door in de sportschool. Dit betaalt direct uit, want wat ziet ze er heerlijk uit in een strak sportpakje. Naast het sportpakje is ook haar buik enorm strak. Door het korte topje wat ze aan heeft komt er een deel van haar buik tevoorschijn. Hier is overduidelijk te zien dat ze haar buik ook goed traint. De blokjes komen aan de bovenkant tevoorschijn. Het superstrakke pakje laat weinig aan de verbeelding over. Waar vele mensen zich in een relatie helemaal laten gaan, komt Jade Anna superfit uit een relatie. Haar is er in ieder geval weer klaar voor.

Jade Anna haar rondingen komen perfect uit de verf

Tussen het sporten door moet je natuurlijk af en toe even een selfie maken. Jade Anna maakt gelukkig meerdere selfies vanuit verschillende hoeken. Bij haar eerste selfie heb je een heerlijk vooraanzicht, maar de rondingen komen hier niet goed uit de verf. Daarom maakt de mooie influencer ook nog een heerlijk kiekje van de zijkant. Met dit kiekje valt er gelukkig meer te zien. Haar heerlijke sportpakje laat de rondingen van Jade Anna precies zien. Wat ziet ze er toch prachtig uit!

Jade Anna staat in verleidelijk roze pakje te smullen

Jade Anna is druk in de weer met het verhuizen. Ze woonde namelijk samen met haar ex-vriendje Gio Latooy. Nu het uit is trekt Jade Anna weer in bij haar moeder. Dit is alleen meer werk dan ze had verwacht. Al een paar dagen is ze druk bezig met het verhuizen, maar langzaam maar zeker is het einde in zicht. Met dit heerlijke kiekje wilt ze juist laten zien hoe haar leven er nu niet uit ziet. Hier staat ze in een verleidelijk roze pakje te smullen van een paar donuts. Het roze pakje is zo enorm kort dat er veel te zien valt. Haar achterwerk komt er bijna onderuit wat het lekker verleidelijk maakt. Met een sensuele blik kijkt ze recht in de camera. Haar volgers worden helemaal wild van dit heerlijk kiekje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?Â