Foto: Topzware Romy Monteiro knalt keihard uit nauwe jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Romy Monteiro is op bepaalde plekken veel te ‘vol’ om te passen in dit mega strakke jurkje. Dat de boel uit elkaar knalt is dan ook logisch…

Romy Monteiro scheurt uit jurk

Nederlandse zangeres, Romy Monteiro, is een prachtige vrouw! Daar kan niemand omheen. Waar ook niemand omheen kan is haar megagrote voorgevel. Ze heeft een flinke bos hout voor de deur en dat laat ze zien ook! Op haar Instagram staan een aantal foto’s waarbij ze bijna geen kleding aanheeft of een heel strak topje of jurkje draagt. Onlangs was dat laatste het geval en daarvan plaatste ze een aantal dingen op haar Instagram verhaal. Ze had een ontzettend strakke jurk aangetrokken voor een fotoshoot die ze samen met haar vriend deed. Ze filmt zichzelf in de jurk en zet erbij: “Ziet er leuk en mooi uit, maar in die tijd waren vrouwen of heel dun…” Vervolgens plaatst ze een pittige foto waarbij de voorkant van haar jurk open is gesprongen: “…of ze hadden geen ‘flinke jongens’. Dat kan ook.” Wat een aangename verrassing was deze foto, Romy!

Romy Monteiro voorgevel

Romy Monteiro reist terug in de tijd

Het is wel duidelijk dat de jurk van bovenstaande foto niet hoort bij de tijd van nu. Dat komt omdat de fotoshoot bedoeld was om terug in de tijd te gaan. Samen met haar vriend. verkleedde Romy zich als iemand van vele jaren terug. De foto’s zijn dan ook volledig in die stijl gemaakt. Romy plaatst het eindresultaat op haar Instagram met een kort verhaaltje erbij: “We mistten iets op de muur en wilden iets unieks laten maken! We kozen voor de kunsten van Carolien van Schie die een echt ouderwets stil leven portret van ons had gemaakt.” Nadat de foto gemaakt was, hebben Romy en haar vriend, Jasper er nóg een kunstenaar naar laten kijken. Menno, de kunstenaar, heeft toen allerlei persoonlijke onderwerpen van de zangeres en haar lover verwerkt in het schilderij. Het ziet er prachtig uit! Het volledige eindresultaat is te zien op de derde slide.
Romy Monteiro teleurgesteld tijdens dertigste verjaardag

Je zou het misschien niet zeggen, maar Romy Monteiro is onlangs dertig geworden. Dat viert ze met een aantal foto’s, waaronder een baby foto, en een zoetsappig verhaaltje. Ze vertelt dat ze dertig jaar geleden werd geboren als spierwitte baby met piekstijl haar. Zo kennen we Romy natuurlijk helemaal niet. Ze zegt: “No worries, ik kreeg al snel kleur en krullen.” Ze gaat verder en vertelt dat ze eigenlijk een beetje teleurgesteld was dit jaar. Romy had namelijk van jongs af aan al gehoopt dat ze op haar dertigste getrouwd zou zijn met kinderen en huisje, boompje, beestje. Dat is niet het geval. Tóch zit het haar niet dwars, want momenteel wil ze dit ook nog helemaal niet. “Ik ben 30 geworden vandaag, zonder kiddos, trouwring of een baby. Voel me vaak nog 13 maar met een heerlijk leven in Amsterdam, de liefste vriend […] en ik geniet van mijn vrienden, vrijheid en werk.” Het klinkt alsof Romy ontzettend gelukkig is dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!