Foto: The Voice-kandidate Nienke Wijnhoven staat hierom volledig terecht in de spotlight

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds het belastende nieuws over The Voice Of Holland uit is, is er complete chaos rondom het programma. Kandidate Nienke Wijnhoven deed daarom haar verhaal bij Beau

In een persbericht van BOOS werd aangekondigd dat ze heel The Voice Of Holland gaan exposen (en terecht). Dat gaat nog niet om het feit dat de hele loop van het programma van tevoren al is bepaald. Zoals iedereen al weet zijn er nog kwalijkere zaken achter de schermen van The Voice gaande geweest. In de BOOS aflevering wordt het een en ander over coach Ali B en bandleider Jeroen Rietbergen verteld. Zij zijn natuurlijk de sterren van deze niet al te fijne show. Zo wordt maar weer bewezen dat negatieve aandacht helaas ook aandacht is. Toch zijn er zijn meer mensen die door het The-Voice schandaal (hoe het nu ook echt wordt genoemd) in de spotlights staan. Naast dat elke BN’er er even wat over moet zeggen, deed Nienke Wijnhoven, die in 2018 meedeed, haar verhaal aan tafel bij Beau.

The Voice kandidate Nienke Wijnhoven laat zich horen bij Beau

Natuurlijk pakte Beau van Erven Dorens het op maandagavond weer slim aan. Met zijn praatprogramma Beau wist hij weer erg hoge kijkcijfers te halen, en dat kwam voornamelijk door zijn tactisch uitgekozen gasten. In de aflevering nodigde hij twee oud kandidaten van The Voice Of Holland uit: Nienke Wijnhoven en Kirsten Berkx. De twee dames deden hun verhaal over Jeroen Rietbergen en vertelde wat hun tijdens de talentenjacht is overkomen. Nienke Wijnhoven, die in 2018 meedeed liet weten dat Jeroen Rietbergen haar had betast. Daar had ze toen ze bij Beau zat nog geen aangifte voor gedaan, omdat ze zichzelf er de schuld voor gaf. Gelukkig liet de rest haar duidelijk weten dat het niet haar schuld is, waarna Nienke eindelijk (terecht) in actie kwam.

Zangeres Nienke Wijnhoven zet grote stap

Op de Instagram video hierboven is een klein deel van de aflevering van Beau te zien. Dit fragment is net nadat Nienke haar verhaal had verteld. Er wordt haar door de andere gasten heel duidelijk gemaakt dat het niet haar schuld is. Op de foto hier beneden is te zien dat Nienke na de aflevering toch aangifte heeft gedaan. Ze zat natuurlijk aan tafel met Kirsten Berkx, die ook er alles behalve een fijne ervaring aan Jeroen Rietbergen heeft overgehouden.De kans is dus klein dat zij niet de enige twee slachtoffers van hem zijn. Er wordt natuurlijk gehoopt op meer aangiftes zodat de zaak helemaal helder wordt.

Nienke Wijnhoven zet grote stap The Voice

Lees ook: Foto: Marco Borsato zoende tijdens opnames met The Voice-kandidate

Nienke Wijnhoven krijgt toch bekendheid door TVOH

Nienke Wijnhoven wist het in 2018 tot de finales te schoppen, onder leiding van coach Anouk. Helaas ging ze niet naar huis met de winst. Het gebeurt regelmatig dat je na The Voice niets meer hoort van de talenten die mee hebben gedaan. Ook rondom Nienke Wijnhoven was het stil, maar ze was wel nog druk bezig met haar muzikale carrière. Hoewel de zangeres natuurlijk op niet zo’n fijne manier opnieuw bekend is geworden, hopen we dat haar prachtige stem nu toch opnieuw erkent wordt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.