Foto: Marco Borsato zoende tijdens opnames met The Voice-kandidate

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ellende omtrent het programma The Voice of Holland wordt groter en groter. Net als je denkt iedereen wel gehad te hebben komt Marco Borsato weer om de hoek kijken. 

Bij The Voice of Holland gaat er achter de schermen al jarenlang iets verschrikkelijk mis. Dat is wel duidelijk na de afgelopen week. Nadat programma BOOS had aangekondigd een aflevering te maken over de misstanden en het machtsmisbruik bij The Voice is er veel gebeurd. Het programma is van de buis gehaald, meerdere slachtoffers hebben zich gemeld en Jeroen Rietbergen is opgestapt. De bandleider van het programma zou een van de ergste boosdoeners zijn van het stel. Maar in alle onduidelijkheid komt een oude naam weer bovendrijven, namelijk die van Marco Borsato. In de beerput van The Voice of Holland wordt zijn naam weer genoemd. Hij zoende namelijk tijdens de opnames een kandidate ongevraagd op de mond.

Lees ook: Foto: Marco Borsato zoende Maan al op beruchte The Voice-BBQ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Borsato (@borsato)

The Voice of Holland-kandidate voelde zich veilig bij Marco

Er komt steeds meer informatie vrij rondom de misstanden bij The Voice of Holland. De meeste beschuldigingen zijn aan het adres van Jeroen Rietbergen, waardoor Marco Borsato eindelijk een keer met rust werd gelaten. Daar was hij zelf erg blij mee. Een van de kandidaten voelde zich zelfs het veiligst op de barbecue van Marco die hij elk jaar voor zijn team van The Voice organiseerde, omdat Jeroen daar niet kwam. Als ze geweten had dat Marco daar ook niet zo netjes was, had ze wel anders daarover gedacht. Wel zag de bewuste kandidate, die niet met naam genoemd wilde worden, dat Marco vlak voor een optreden een van zijn kandidates plat op de mond zoende vlak voor een optreden. Marco heeft dat zelf altijd ontkend, maar het zorgt er wel voor dat de beruchte zanger inmiddels weer in opspraak is.

Maan de Steenwinkel geeft Marco Borsato een zoen op foto

Ook zangeres Maan de Steenwinkel lijkt wat gehad te hebben met Marco Borsato. De twee zouden ten tijde van de opnames van The Voice een affaire hebben gehad. De beelden van Marco’s beruchte tuinfeestjes lijken dit ook te bevestigen. Daarop valt duidelijk te zien dat Marco zijn lippen op die van pupil Maan drukt. Het doet de geruchten rondom Marco weer flink oplaaien. Want het is niet heel normaal om een bekende van je op deze manier te begroeten.

Marco mag toch nog uitgezonden worden op televisie

De Vlaamse televisie zender VTM zendt ondanks al het drama rondom Marco, alsnog een aflevering uit van Sergio Over De Grens, een reisprogramma waarin Marco te gast is. Ze hebben wel overwogen om de aflevering niet uit te zenden, maar vinden dat beschuldigingen alleen niet genoeg zijn. Op het moment dat de beschuldigingen in de rechtszaal waar blijken te zijn, zullen zij zich verontschuldigen en niets meer te maken willen hebben met Marco. Maar tot die tijd gunnen ze Marco het voordeel van de twijfel en mag de zanger toch nog op televisie komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...