Foto: Sylvie Meis deelt onmogelijk lekkere foto’s vanaf tropisch eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis gaat helemaal los op Instagram! De blondine lijkt bijna uit de kleren te gaan tijdens haar warme vakantie…

Sylvie Meis is op de Malediven! En bij zo’n tropische trip, horen natuurlijk ook buitengewoon tropische foto’s. Dan hebben haar volgers geluk, want die tropische kiekjes hebben ze zeer zeker gekregen, en hoe! Sylvie deelt een stel parels vanaf het strand. Ze heeft behalve haar badkleding, al haar kleding uitgetrokken. De blondine laat de temperaturen daar alleen nog maar stijgen…

Zwetende Sylvie Meis deelt parels vanaf heet strand

Sylvie Meis is lekker op de Malediven! De blondine besloot er even tussenuit te knijpen, want ze leek helemaal genoeg te hebben van alles in haar thuislandje. En op de foto’s via Instagram is te zien dat de blondine hier optimaal in haar element zit, en lekker tot rust aan het komen is. Maar ondanks dat Sylvie zichzelf even afsluit van de buitenwereld, betekent het uiteraard niet dat ze haar volgers ook niet op de hoogte houdt. Op de foto’s is te zien hoe Sylvie in haar badkleding op het strand poseert. Het is duidelijk snikheet op de locatie van de blondine, want Sylvie lijkt er een eind op los te zweten. Echter maakt dat deze tropische foto’s niet minder lekker. Sylvie neemt verschillende poses aan, en besluit zelfs nog even in het water te gaan zitten, voor de ultieme foto. Dit levert natuurlijk een prachtig stel kiekjes op, die Sylvie uiteraard deelt met haar volgers. En één ding is zeker, Sylvie is volledig in d’r element; “In my element“.

Lees ook: Sylvie Meis deelt misselijkmakende video tijdens zonvakantie

Liggende Sylvie Meis geeft badkleding-modeshow

Nu Sylvie Meis op de Malediven is, plaatst de blondine iedere dag wel één foto in haar badkleding. Het is duidelijk wat haar volgers willen zien, en wat goed aanslaat bij het publiek. Sylvie lijkt dat uiteraard ook door te hebben, dus gaat ze er lekker mee door. Deze parel lijkt echter nét iets anders te zijn dan de anderen. Dit keer heeft Sylvie namelijk een ander topje en zwembroekje aan. Met een mooie bloemetjes-print nog wel. Hierin neemt Sylvie verschillende poses aan, op hetzelfde strand als vijf keer van tevoren. Echter lijkt de blondine dit keer een andere pose aan te nemen, die we nooit eerder voorbij zagen komen tijdens deze 5-daagse modeshow. Ze besluit namelijk met haar hele in zee te gaan liggen. Dit levert natuurlijk een prachtig kiekje op, en de show voor vandaag lijkt weer ten einde te zijn gekomen. Wat zien we de volgende keer terug, op de Instagram van Sylvie? Hopelijk nóg zulke uitdagende kiekjes. Echter lijkt het wel weer de laatste dag te zijn voor de blondine; “Last day in paradise“..

Lees ook: Foto: Sylvie Meis verschijnt in openbaar met enorme scheur in jurk

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.