Foto: Sylvie Meis verschijnt in openbaar met enorme scheur in jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sylvie Meis laat haar volgers schrikken met een jurk waar de gaten op wel hele gekke plekken zitten…

Sylvie Meis trekt hele rare jurk aan voor gala

Sinds haar trouwen met Rafael van der Vaart is Sylvie Meis helemaal thuis in Duitsland. Intussen is ze opnieuw getrouwd met haar Duitse man Niclas Castello waar ze intens gelukkig mee is. Sylvie woont dus al een hele tijd in Duitsland en heeft daar dan ook een goede naam voor zichzelf opgebouwd. De blondine is nu zowel een Nederlandse als een Duitse bekendheid. Onlangs was er een groot event in ons buurland van het nieuwskanaal Bild. Het event was bedoeld om geld in te zamelen voor kinderen over de hele wereld die de hulp hard nodig hebben. Dit werd gedaan onder de naam: Ein Herz Für Kinder. Sylvie Meis was uiteraard aanwezig en kondigt aan op haar Instagram dat er wel 24 miljoen euro is opgehaald! Wat een boel geld! De prachtige blondine had voor het gala een hele bijzondere jurk aangetrokken. Namelijk een jurk met twee hele gekke gaten erin. De gaten zaten bij haar beide bovenbenen. Het is echter niet een split in de jurk zoals je die misschien wel kent. Nee, dit waren écht twee grote, ovale gaten. In het midden van de jurk, bij haar kruis, lijkt er dan een grote knoop te zitten. Het zit er een beetje gek uit, maar het staat Sylvie natuurlijk prachtig!
Sylvie Meis laat zich volledig zien zonder kleding

Dat de prachtige blondine een model is, is intussen wel bekend. Dat mag natuurlijk ook wel met zo’n mooi gezichtje en zo’n heerlijk ! Sylvie staat regelmatig model voor allerlei Duitse merken, maar ze heeft ook haar eigen merk. Onlangs plaatste ze een foto op haar Instagram in enkel en alleen haar eigen . Daar draagt ze helemaal niks overheen dus! Ze kijkt verleidelijk de camera in terwijl ze tegen de deur aan leunt in een prachtig donkerblauw setje. De randjes van het broekje zijn van kant en zowel het broekje als het topje hebben een strikje erop zitten. Het is dus nét een cadeautje. Perfect voor de feestdagen dus! Dit soort foto’s mag je wel meer plaatsen hoor, Sylvie!

Sylvie Meis

Sylvie Meis heeft romantisch tripje met vriendin

Als je eenmaal zo’n naam voor jezelf hebt opgebouwd als Sylvie Meis dat heeft, kan je gewoon even een reis maken naar Frankrijk. Dat heeft deze prachtige dame dan ook even lekker gedaan. Samen met haar vriendin Emi Arpa is ze in het vliegtuig gestapt om een romantisch tripje naar Parijs te maken. Emi plaatst een compilatie van video’s op haar Instagram van haar vakantietje met Sylvie. Het ziet er ontzettend gezellig uit. Ze waren daar niet zomaar, want ze waren uitgenodigd voor het evenement van Moët & Chandon, waar heel veel Nederlandse bekendheden naartoe zijn geweest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!